Vacature Docent Sport en Bewegen in Borculo

Onderwijs

Over vmbo.zone - Borculo

Naam school
vmbo.zone - Borculo
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Plaats
Borculo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Zone.college is een plek waar je groeit, waar je je thuis voelt, maar ook leert om buiten je comfortzone te stappen. Vanuit een veilige en vertrouwde omgeving kijken we goed naar wat bij je past, waar jouw mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Door een combinatie van theorie en vooral praktijk, binnen en buiten de school, halen wij je beste binnenste buiten.
 
Bij Zone.college volgen ruim 7000 leerlingen en studenten een opleiding in de vmbo.zone of mbo.zone. Dit doen ze vanuit onze vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle. Bijna 870 medewerkers zijn actief betrokken bij ons (voorbereidend) middelbaar beroepsonderwijs voor de Groene sector. Het College van Bestuur en de Centrale Services zijn gevestigd in Lochem. Binnen Groeipunt organiseren en ontwikkelen we cursussen en opleidingen voor bedrijven en organisaties.

Zone.college haalt je beste binnenste buiten!

Vacature

Functietitel
Docent Sport en Bewegen 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,36 FTE
Omschrijving
Leerlingen vakkundig inspireren en uitdagen om te ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. Zit het in jouw natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Wij zijn met ingang van komend schooljaar op zoek naar een docent Sport & Bewegen voor 0,36 fte.

Wat ga je doen?
  • Zone.college biedt eigenzinnig, praktijk-rijk onderwijs met persoonlijke aandacht. Als docent is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en leerlingen te begeleiden. Hierbij pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen. Ook begeleid je leerlingen bij het zelfstandig leren leren en adviseert hen over hun studieloopbaan, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een beroep of vervolgstudie. En je denkt actief mee over de inhoudelijke invulling van het onderwijs op jouw vakgebied op basis van het centrale toetsbeleid.
  • Naast het docentschap daagt Zone.college je uit om jouw vakspecialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethodieken en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
 Functie-eisen
  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo
  • Kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken

Je profiel
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (vmbo-leerlingen)
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen en/of onderwijsassistenten en instructeurs
  • Je hebt organisatietalent
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in je vak en naar nieuwe lesmethodieken

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Aanbod
In de cao mbo zijn je salaris en een aantal arbeidsvoorwaarden opgenomen. Daarnaast bieden we je ook een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Julia Beernink (locatiedirecteur ) op telefoonnummer: 088-2620300.

Heb je interesse en ben je aantoonbaar gekwalificeerd? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken. Mail je cv en motivatie uiterlijk woensdag 19 juni.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.