Vacature Docent NT2 in Laren

Onderwijs

Over ISK Het Gooi

Naam school
ISK Het Gooi
Contactpersoon
Chiquita Relyveld
Plaats
Laren
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
ISK Het Gooi in Laren verzorgt voor de hele regio Gooi en Vechtstreek het onderwijs aan nieuwkomers in Nederland. In een veilige leeromgeving bereiden leerlingen van 12 tot 17 jaar zich voor op een reguliere opleiding binnen het Nederlandse onderwijs.
 
Onderwijs op ISK Het Gooi is buitengewoon dynamisch. Onze leerlingen komen uit alle windstreken. Iedere leerling komt binnen met een ander onderwijsniveau en levensverhaal. Zelfs het aantal leerlingen varieert gedurende het schooljaar.
 
Flexibiliteit is dan ook het kenmerk van alles wat wij doen. Iedere leerling volgt een eigen programma dat door docenten op maat wordt samengesteld. De doelen zijn steeds hetzelfde: zo taalvaardig worden dat je met succes een vervolgopleiding kunt volgen, je weg leren vinden in de Nederlandse cultuur en samenleving en binnen twee jaar doorstromen naar een opleiding die bij je past.
 
ISK Het Gooi maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.

 

Vacature

Functietitel
Docent NT2 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
start schooljaar
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
circa 0,5
Omschrijving
Werken op ISK Het Gooi
Als docent op ISK Het Gooi heb je hart voor de leerling. Je bezit een groot inlevingsvermogen en het is je wens om iedere leerling verder te brengen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Je bent buitengewoon flexibel en creatief en hebt overzicht over de leerstof. Dit stelt je in staat om voor iedere leerling een passend onderwijsprogramma samen te stellen uit digitale en andere leermiddelen. Ook vind je het leuk om in een multiculturele omgeving met burgerschapsvorming bezig te zijn.

Op ISK Het Gooi ben je met een klein team verantwoordelijk voor het onderwijs aan een wisselend
aantal leerlingen. Je werkt intensief samen om iedere leerling een doorlopende leerlijn te bieden, die uitmondt in een passend uitstroomprofiel. Je werkt samen aan de ontwikkeling van het onderwijs en blijft ook zelf voortdurend in ontwikkeling.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
ISK Het Gooi verwacht dat je:
  • bevoegd bent voor het vak Nederlands (tweedegraads) of Nederlands als tweede taal, of hiervoor studeert of bereid bent te studeren
  • hart hebt voor leerlingen in een moeilijke situatie
  • uitblinkt in flexibiliteit en inlevingsvermogen
  • op je best bent in een multiculturele omgeving
  • een teamspeler bent
  • aantoonbaar aan je eigen professionalisering werkt
  • bijdraagt aan de ontwikkeling van de school
  • ervaring in NT2 is een pré
  • bevoegdheid minimaal voor Nederlands (2e graads) of in laatste fase studie

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB van de cao-vo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 23 juni 2019.
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chiquita Relyveld, directeur bereikbaar via tel. 06 - 31975756.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.