Vacature Docent wiskunde havo/vwo in Helmond

Onderwijs

Over Jan van Brabant College

Naam school
Jan van Brabant College
Contactpersoon
Mevr. Ruijsink
Plaats
Helmond
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Het Jan van Brabant College bestaat uit 2 zelfstandige scholen: de vestiging Molenstraat en de vestiging Deltaweg met de nevenvestiging Gasthuisstraat, Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). De vestiging Molenstraat biedt mavo/vmbo-tl, havo, vwo en Tweetalig Onderwijs in het mavo,havo en vwo aan. De vestiging Deltaweg biedt naast mavo/vmbo-tl / gl LeerWegOndersteunend Onderwijs (LWOO) aan. Beide scholen opereren onderwijskundig zelfstandig en kunnen bogen op een rijke en wijze onderwijshistorie.

The Jan van Brabant College vestiging Molenstraat also offers bilingual (EN-NL) education at havo and vwo level. The Jan van Brabant College vestiging Molenstraat is constantly on the look out for English native or near-native speaker teachers of many different subjects, to work at our school. Native or near-native speakers are especially welcome to apply.

Het Jan van Brabant College stelt zich ten doel kwalitatief hoogstaand openbaar voortgezet onderwijs in Helmond en regio te verzorgen. Dit houdt in, dat leerlingen van allerlei levensbeschouwelijke richtingen tot de school worden toegelaten op voorwaarde, dat zij aan de geldende toelatingsnormen voldoen. Op een positieve en bewuste manier in saamhorigheid omgaan met elkaar, met de omgeving en de algemeen geldende normen en waarden, staat binnen onze scholen voorop. Kwaliteit, professionaliteit, respect voor elkaar toegankelijkheid, zorg, cultuur en tweetalig onderwijs zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. 
 
Bij de medewerkers van het Jan van Brabant College staan de kwaliteit van het onderwijs en het welzijn van onze leerlingen voorop. Goede communicatie, openheid en dialoog zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Door op school het respect voor elkaar centraal te stellen en te benadrukken, wordt een prettig en veilig schoolklimaat gecreëerd, waarbinnen jongeren zich ten volle kunnen ontplooien.
 
Natuurlijk zijn behalve de kwaliteit van het onderwijs ook goede, overzichtelijke en duurzaam ingerichte gebouwen, waar het individu altijd duidelijk zichtbaar blijft, van cruciaal belang.

 

 

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde havo/vwo 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
19-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,7 - 1,0
Aantal uren
18-24
Omschrijving
Docent wiskunde
Vanwege het vertrek van een collega zijn wij voor het komende schooljaar op zoek naar een 1e graad docent wiskunde havo/vwo.

Wij zijn een Brainportschool en werken nauw samen met bedrijven en instellingen uit de regio. Op alle niveaus en in alle leerjaren betekent dit dat leerlingen aan de slag gaan met uitdagingen of vraagstukken uit de praktijk. We koppelen schoolvraagstukken aan de omgeving. Binnen de Brainportregio hebben we een convenant opgesteld:  ‘We are the Future’. Zo bereiden we leerlingen uitgebreid voor op een plaats op de wereldwijde arbeidsmarkt.

Daarnaast is de afdeling vwo dit jaar bekroond met het predicaat Excellent! Een mooie prestatie waar we trots op zijn. Dat is voelbaar in de hele school.

De vacature:
Voor het schooljaar 2019-2020 is een vacature ontstaan voor eerstegraad docent wiskunde. Het betreft een functie voor 18 tot 24 lessen. De lessen worden gegeven in de bovenbouw van havo en vwo.Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Beloning vindt plaats in salarisschaal LB.

Ben jij een gedreven, ervaren wiskunde docent? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze vacature!      

We zien je reactie tegemoet!
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Gevraagde kwalificaties:
  • eerstegraad onderwijsbevoegdheid voor het vak wiskunde of in de eindfase van je studie eerstegraad docent wiskunde
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
salarisschaal LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.