Vacature Docent Kunst in Amsterdam

Onderwijs

Over Damstede

Naam school
Damstede
Contactpersoon
Dhr. B. Amenchar
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Damstede Lyceum wil een school zijn waarin gedacht wordt vanuit de leerling, waar onze leerlingen zich gezien voelen, waar personeel en leerlingen van en met elkaar leren en elkaar helpen. Personeel en leerlingen tonen verantwoordelijkheid voor elkaar en voor hun omgeving, zodat een veilige leer- en leefwereld ontstaat. Het is onze ambitie om kwalitatief hoogwaardig havo en vwo-onderwijs te geven. Wij willen onze leerlingen uitdagen om het beste van zichzelf te laten zien zowel op gebied van schoolprestaties als ook op sociaal en emotioneel gebied. Kortom: wij willen onze leerlingen goed begeleiden op hun weg naar een vervolgopleiding en volwassenheid. We doen dit vanuit een interconfessionele achtergrond.
Op het Damstede Lyceum vinden we het belangrijk dat leerlingen bewust kiezen. Eerst oriënteren en ontdekken wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn, dus welk talent ze hebben. Vervolgens bepalen wat zij kiezen. Het eerste leerjaar is zo ingericht dat leerlingen een drietal modules volgen. Deze staan naast de vakken van de normale lessentabel. Welke modules dat zijn, hangt af van het soort brugklas. Aan het einde van leerjaar 1 kiezen zij voor een van de stromen; gymnasium, technasium, kunst of sport .Deze stromen kunnen in de bovenbouw gekozen worden als eindexamenvak. Ze kunnen echter ook afgesloten worden na de derde klas.
 
Bijzonderheden
Het Damstede Lyceum maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
Docent Kunst 
Plaatsingsdatum
11-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3-0,38
Aantal uren
7-9 lesuur
Omschrijving
Lesgeven aan bovenbouw klassen HAVO/VWO (leerjaar 4 HAVO en VWO)

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van huidig salaris en inschaling
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is afhankelijk van huidig salaris en inschaling. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met dhr. B. Amenchar afdelingsleider bovenbouw. Het telefoonnummer van het Damstedelyceum is 020- 635 23 60. Bekijk ook onze website: www.damstedelyceum.nl
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV tot uiterlijk 30 juni 2019 via Meesterbaan sturen aan b.amenchar@damstede.net
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.