Vacature Docenten Economie 1e graad en 2e graad in Rotterdam

Onderwijs

Over Calvijn Business School

Naam school
Calvijn Business School
Contactpersoon
Dhr. W.J. Punt
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo
Beschrijving
Calvijn Business School is een mavo- en havoschool met een ondernemend karakter. Naast het volgen van de reguliere vakken, zijn de leerlingen ondernemend bezig. Wij vinden het belangrijk om leerlingen te laten ervaren hoe het er 'in het echt' aan toe gaat. Naast algemene ontwikkeling, zetten we in op de verbetering van sociale vaardigheden, netwerken en samenwerken. Via excursies en bedrijfsbezoeken komen leerlingen op bijzondere plaatsen en ontmoeten ze inspirerende mensen. Docenten van de Calvijn Business School zijn initiatiefrijk, sociaal, ondernemend en een kei in hun vakgebied.
 
Calvijn Business School is een van de acht scholen van CSG Calvijn. De scholen van CSG Calvijn gaan mee met de tijd, werken nauw met elkaar samen en delen kennis en middelen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs, dan ben je bij ons van harte welkom!

Vacature

Functietitel
Docenten Economie 1e graad en 2e graad 
Plaatsingsdatum
11-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 wtf
Omschrijving
Voel jij je aangetrokken tot lesgeven aan multicuturele denkers en doeners in onze mavo havo? Reageer dan snel!
Is denken in mogelijkheden en leerlingen leren het beste uit zichzelf te halen jou op het lijf geschreven? Reageer dan zeker!

Wegens samenvoeging van de havo afdelingen van Calvijn Business School  en Vreewijk Lyceum zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Je gaat afhankelijk van je ervaring en graad lesgeven in de onderbouw of  bovenbouw mavo of havo.

Natuurlijk ben jij in het bezit van je 1e of 2e  graads bevoegdheid Economie en ben je aantoonbaar succesvol in (voor)examenklassen mavo, havo of vwo.

Onze school is gelegen aan de Zuidrand van Rotterdam nabij uitvalswegen naar A4, 15, en 16. Wil jij meer informatie, neem dan contact op met Annika Abozead teamleider bovenbouw.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
GGH
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.