Vacature Docent economie in IJsselstein

Onderwijs

Over Cals College IJsselstein

Naam school
Cals College IJsselstein
Contactpersoon
Mevr. S. Vermeulen
Plaats
IJsselstein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Cals College IJsselstein
Cals IJsselstein biedt onderwijs aan op het niveau van de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en op het niveau van mavo, havo en atheneum. We hanteren een brede kijk op schoolprestaties. Het behalen van een diploma (kwalificatie) vinden we heel belangrijk.
Minstens net zo belangrijk vinden we hoe je omgaat met anderen (socialisatie) en met jezelf (persoonsvorming). We streven ernaar dat onze leerlingen zich op onze school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat ons om de ontwikkeling van de hele mens. Op die manier worden onze leerlingen goed voorbereid op hun toekomstige plek in de maatschappij.
Binnen onze school kun je doorgroeien als blijkt dat je meer mogelijkheden hebt. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Je ontdekt wat jouw talent is en waar je kracht ligt. We versterken waar je goed in bent.

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Plaatsingsdatum
11-6-2019
Met ingang van
1-9-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,45 fte
Omschrijving
We zoeken voor het Cals College IJsselstein met ingang van het nieuwe schooljaar een docent economie voor 0,45 fte in vmbo basis/kader.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.