Vacature roostermaker (0,4 fte) in Schoonhoven

Onderwijs

Over Willem de Zwijger

Naam school
Willem de Zwijger
Contactpersoon
Dhr. W.J. Krajenbrink
Plaats
Schoonhoven
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo met 950 leerlingen. De school is gelegen in Schoonhoven, in het groene hart van Zuid-Holland. Het is onze missie dat wij leerlingen, vanuit een christelijke identiteit, actief betrokken leren zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Een WZ-leerling leert op zichzelf te reflecteren en wordt goed voorbereid op het diploma, het vervolgonderwijs en een plek in de samenleving. Dit bereiken we in een veilige en uitdagende schoolomgeving.
 
Kenmerkend voor onze school zijn de sfeer en het onderlinge vertrouwen tussen leerlingen en docenten. Typerend zijn ook de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. In de afdelingen is er aanbod met extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en de Business School. Elk jaar nemen leerlingen deel aan internationale uitwisselingen, excursies en maatschappelijke stages. Maatschappelijke betrokkenheid van leerlingen wordt ook bevorderd door deelname aan Eco-schools en andere projecten.
 
In aansluiting op onze missie en visie ontwikkelen we het onderwijs verder, zodat leerlingen meer op individuele basis flexibel en maatwerkgericht kunnen leren. Een aantal docenten fungeert hierbij als ontwikkelgroep en kwartiermakers.
Naast het onderwijs geven we leerlingen de mogelijkheid hun eigen talenten te ontwikkelen. Een school is namelijk meer dan alleen een plek om te leren. Leerlingen kunnen buiten de les om meedoen in de schoolband of de dansgroep. Ook wordt begeleiding gegeven door training in sociale vaardigheden of het overwinnen van faalangst.
 
Van onze medewerkers verwachten we een professionele houding en een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Zij maken het verschil voor onze leerlingen.

Vacature

Functietitel
roostermaker (0,4 fte) 
Plaatsingsdatum
11-6-2019
Met ingang van
1-9-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
CSG Willem de Zwijger zoekt met ingang van 1 september 2019 een roostermaker voor ca. 15 uur per week (0,4 fte).
 
Het betreft een functie waarbij u samen met de andere roostermaker verantwoordelijk bent voor het maken van het hoofdrooster, dagroosters, surveillanceroosters, SE- en examenroosters, etc. Het doel is een optimaal rooster voor de leerlingen, docenten en het onderwijs. Onze voorkeur gaat uit naar een (ervaren) roostermaker die met Zermelo gewerkt heeft.
 
Gedurende een deel van de werkdagen is er sprake van een dubbele bezetting van de roosterkamer om overleg en afstemming binnen het roosterteam mogelijk te maken. U heeft alle schoolvakanties vrij met uitzondering van de eerste en laatste week van de zomervakantie.

De voorkeur gaat uit naar een medewerker die het werk verricht in 4 dagen per week.
De inschaling van de functie is schaal 8 CAO Voortgezet Onderwijs.
 
Voor meer informatie over deze vacature of een bezoek aan de school kunt u contact opnemen met de heer W.J. Krajenbrink, directeur beheer, telefoon 0182-390539.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
De nieuwe roostermaker moet het volgende (leren) kennen en kunnen:
  • Accuratesse en kwaliteitsbewustzijn om een goed en correct rooster te maken
  • Goed beoordelingsvermogen om belangen af te wegen bij het maken van een rooster
  • Abstract denkvermogen
  • Goed en effectief kunnen samenwerken en communiceren met collega‚Äôs
  • Kunnen werken onder tijdsdruk en het halen van deadlines
  • Het beheersen van de gebruikte roosterapplicatie Zermelo
  • Een flexibele en oplossingsgerichte houding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae kunt u tot 24 juni a.s. sturen naar CSG Willem de Zwijger, t.a.v. de heer drs. W.J. Krajenbrink,
Postbus 119, 2870 AC Schoonhoven.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.