Vacature Docent zorg & welzijn in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent zorg & welzijn 
Plaatsingsdatum
11-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3461
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,7
Omschrijving
Ben jij een actieve, betrokken docent zorg & welzijn met hart voor onze vmbo-leerlingen? Wil je leerlingen, ouders en collega's trots maken op ons vmbo onderwijs en bijdragen aan de ontwikkeling van de locatie? Solliciteer dan direct.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft praktijklessen van het profiel Zorg & Welzijn aan leerlingen van de bovenbouw van het vmbo BBL, KBL en LWT.

Jouw profiel
Als docent Zorg & Welzijn ben je breed inzetbaar op onze vmbo locatie. Je weet om te gaan met de leerlingen vanuit het principe 'eerst relatie dan prestatie'. Je luistert naar leerlingen, ze voelen zich veilig bij je, maar je stelt ook grenzen en bent duidelijk in wat je van ze verwacht.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Op de locatie Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,5 – 0,7 fte), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband.  Het gaat om een tijdelijke aanstelling tot einde van het schooljaar 2019 – 2020. Ingangsdatum: 1 augustus 2019.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Marjon ter Haar via mail: m.terhaar@bc-enschede.nl. 
(LET OP: dit mailadres is alleen voor het stellen van vragen m.b.t. tot de vacature. Solliciteren doe je via de button 'solliciteer').

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.