Vacature Leerkracht groep 5/6 in Woudrichem

Onderwijs

Over Basisschool Oudendijk

Naam school
Basisschool Oudendijk
Contactpersoon
Mevr. de Gier
Plaats
Woudrichem
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze kleinschalige, prachtig gerenoveerde school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Een ervaren en enthousiast onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 5/6 
Plaatsingsdatum
10-6-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.575
Omschrijving
Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze onze kleinschalige, prachtig gerenoveerde, landelijk gelegen school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Een ervaren en enthousiast klein onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een leerkracht voor de combinatiegroep 5/6 voor 0.5750 fte (23 uur). De werkdagen zijn in overleg, beschikbaarheid op de woensdag is een must.

Wil je graag actief bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van het onderwijs binnen onze school? Zoek je naar een mogelijkheid om zelf te blijven leren?

Dan komen wij graag met je in contact!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een leerkracht in het bezit van een diploma PABO  en een gymbevoegdheid. Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als groepsleerkracht.
Je bent  pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld en hebt affiniteit met de leeftijdsgroep. Daarnaast ben je daadkrachtig en in staat om met enthousiasme, geduld en humor samen met je duo-collega zelfstandig vorm te geven aan het onderwijs en het leerklimaat in de groep.
Je herkent jezelf in de volgende punten:
  • Creatief en ondernemend
  • Flexibel en open voor verandering
  • Zaken vanuit een helikopter-perspectief te benaderen
  • Teamplayer die op een constructieve manier de discussie aangaat
  • In staat om te differentiëren en gericht op het kind

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
In eerste instantie bieden wij een tijdelijk dienstverband aan. Het is onze intentie om dit te laten volgen door een aanstelling voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse?
Wij vragen je je sollicitatie voor 1 september te richten aan Margreeth de Gier, bestuurslid personeelszaken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.