Vacature Onderwijsassistent Maasland in Venlo

Onderwijs

Over Blariacumcollege

Naam school
Blariacumcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent Maasland 
Plaatsingsdatum
10-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Maasland
De afdeling Maasland is een voorziening van het Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Limburg voor extra ondersteunend vmbo en havo. Deze afdeling is bestemd voor leerlingen met complexe problematiek die gedurende twee leerlaren extra ondersteuning nodig hebben, om zo een succelsvolle overstap te kunnen maken naar leerjaar 3 binnen het reguliere onderwijs.
 
De functie en werkzaamheden
Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent A / B voor 0,8 fte per 01-08-2019. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met mogelijke verlenging van het dienstverband. De onderwijsassistent A / B assisteert de docent bij de lesgevende taak en de begeleiding van leerlingen, geeft inhoudelijke instructie en voert werkzaamheden uit gericht op het beheer van lesmaterialen. Ook begeleid de onderwijsassistent leerlingen in het open leer centrum en in de time-out ruimte. De werkzaamheden vinden plaats binnen de afdeling Maasland.

Functieniveau:
De functie is gewaardeerd in schaal 5 max. € 2.588,- bij een fulltime dienstverband of in schaal 7 max. 2.986,-- bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor deze werkzaamheden is een vakinhoudelijk relevant MBO-diploma aan de orde.
Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, elk uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van onderwijsassistent A / B.

Informatie:
Voor meer  inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Saskia Park via e-mail spark@ogvo.nl

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5 - 7
Arbeidsvoorwaarden
CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.