Vacature Intern Begeleider/ Remedial teacher in Rotterdam

Onderwijs

Over Calvijn Business School

Naam school
Calvijn Business School
Contactpersoon
Dhr. W.J. Punt
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo
Beschrijving
Calvijn Business School is een mavo- en havoschool met een ondernemend karakter. Naast het volgen van de reguliere vakken, zijn de leerlingen ondernemend bezig. Wij vinden het belangrijk om leerlingen te laten ervaren hoe het er 'in het echt' aan toe gaat. Naast algemene ontwikkeling, zetten we in op de verbetering van sociale vaardigheden, netwerken en samenwerken. Via excursies en bedrijfsbezoeken komen leerlingen op bijzondere plaatsen en ontmoeten ze inspirerende mensen. Docenten van de Calvijn Business School zijn initiatiefrijk, sociaal, ondernemend en een kei in hun vakgebied.
 
Calvijn Business School is een van de acht scholen van CSG Calvijn. De scholen van CSG Calvijn gaan mee met de tijd, werken nauw met elkaar samen en delen kennis en middelen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs, dan ben je bij ons van harte welkom!

Vacature

Functietitel
Intern Begeleider/ Remedial teacher 
Plaatsingsdatum
10-6-2019
Met ingang van
1-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 -0,8
Omschrijving
Wegens samenvoeging van de havo afdelingen van Calvijn Business School  en Vreewijk Lyceum zijn wij op zoek naar versterking van ons zorgteam. We zoeken een collega die coacht en die spart met leerkrachten. Met het zorgteam geef je invulling aan de basisondersteuning en organiseer je de benodigde extra ondersteuning. Je bewaakt de zorgstructuur en zorgt voor verdere ontwikkeling van het systeem van leerlingenondersteuning. Verder zoeken we een collega die sterk is  in het verder ontwikkelen van het RT aanbod. Door de combinatie van taken zorg je voor een goede ondersteuning van het dagelijks onderwijs. Ben jij sterk in probleemoplossend handelen en duidelijk in je ondersteuning van leerlingen en docenten? Reageer dan snel!
 
Wat verwachten we?:
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een Intern Begeleider/ Remedial Teacher opleiding of een afgeronde masteropleiding, bv. SEN

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.