Vacature docent Engels vmbo B/K en vmbo TL in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Naam school
Regius College Schagen
Contactpersoon
Mevr. Miranda van den Oord
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
docent Engels vmbo B/K en vmbo TL 
Plaatsingsdatum
9-6-2019
Met ingang van
schooljaar 2019-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Voor de afdelingen vmbo basis/kader en vmb tl  zijn wij op zoek naar een docent Engels.

Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,6 -0,8 fte met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Dit laatste is afhankelijk van het functioneren en beschikbaarheid van voldoende formatie.

Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de
individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend
op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle
medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Voor deze functie beschik je over een 2e graads bevoegdheid voor het vak Engels (studerenden en kandidaten met een verklaring voor zij-instroom worden ook uitgenodigd om te solliciteren). 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal  € 4.186,- bij een fulltime aanstelling (Schaal LB, CAO-VO). 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Eventuele vragen kun je stellen aan mevrouw A. van Diepen, adjunct sectordirecteur vmbo/pro, uitsluitend per mail: vacatures@regiuscollege.nl. Meteen solliciteren?
Gebruik de Button “solliciteren”.

Je kunt reageren tot en met maandag 17 juni 2019. Wij streven er naar de gesprekken zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden.
Sollicitaties die ons op een andere wijze, dan via de aangegeven route, bereiken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.