Vacature groepsleerkracht midden- en bovenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over MKCZeeburgereiland

Naam school
MKCZeeburgereiland
Contactpersoon
Mevr. Baukje van der Wissel
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wij bieden inspirerend en avontuurlijk onderwijs in een harmonieuze omgeving met ruimte voor diversiteit.

Montessori Kind Centrum Zeeburgereiland is een nog jong kindcentrum in een nieuwe wijk van Amsterdan. Binnen ons centrum staat de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar centraal. Hier bouwt een enthousiast team aan eigentijds Montessori onderwijs waar het kind er toe doet. Ons onderwijsfundament staat. We zijn een groeischool die volop in ontwikkeling is. Vanuit de montessorivisie werken we met heterogene groepen. Samen staan we voor de keuze na te denken hoe we ons onderwijs verder vorm gaan geven. Onze kernwaarden: avontuurlijk, harmonie, inspirerend en diversiteit zijn leidend voor de richting die we kiezen. Daarbij maken we gebruik van nieuwe media (Chromebook, I-pad, VR). Ons team is nog jong en staat open voor veranderingen. Vooral het enthousiaste en betrokken team moet, als het aan de ouders ligt, blijven.

Buiten de lijntjes ligt je toekomst!
 

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht midden- en bovenbouw 
Plaatsingsdatum
8-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Onze school groeit.  Hoewel we een montessorischool zijn met heterogene groepen hebben we volgend schooljaar, eenmalig, een aparte groep 3. We zoeken iemand die  2 dagen in groep 3 wil werken, als duopartner van een ervaren montessorileerkracht (bij voorkeur een van de 2 dagen op maandag) , en die 1 dag naast een jonge, enthousiaste meester in groep 6/7 wil staan.
Dit schooljaar hebben we onze ambitie uitgesproken en onze kernwaarden vastgesteld. Komend schooljaar willen we deze ambitie verder vorm geven. We hebben vakleerkrachten voor gymnsatiek, muziek en drama. Ons schoolgebouw is modern, licht en ruim. Ons team is jong, ambitieus en enthousiast, en op zoek naar versterking. Bouw jij mee aan ons MKC?


 

Eisen

Functie-eisen
Het betreft een fulltime aanstelling per 1-8-2019. De benoeming is in eerste instantie tijdelijk, echter bij goed functioneren gaat deze over in een vaste aanstelling.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime aanstelling per 1-8-2019. De benoeming is in eerste instantie tijdelijk, echter bij goed functioneren gaat deze over in een vaste aanstelling.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.