Vacature Docent biologie in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent biologie 
Plaatsingsdatum
7-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3437
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving
Heb je een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie? Voor onze leerlingen van havo en vwo zoeken we een enthousiaste docent, die het leuk vindt om jongeren enthousiast te maken voor het vak. Ben je per 1 augustus 2019 beschikbaar voor een baan bij ons in Enschede? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen biologie aan leerlingen van de havo en het vwo. 

Jouw profiel
Je beschikt over een eerste en/of  tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie. Je bent enthousiast en denkt in mogelijkheden en oplossingen. 

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Ons aanbod
Het betreft een parttime of fulltime baan, tijdelijk tot einde schooljaar 2018-2019. Ingangsdatum: 1 augustus 2019. De precieze locaties waar je werkzaam zult zijn, zijn nog niet bekend.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro (schaal LB) of maximaal 4.878 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. Inschaling gebeurt op basis van lesbevoegdheid.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Marjon ter Haar via mail: m.terhaar@bc-enschede.nl. 
(LET OP: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen m.b.t. tot de vacature. Solliciteren doe je via de button 'solliciteer').

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.