Vacature Docent Engels in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
7-6-2019
Met ingang van
26-08-2019
Referentienummer
3460
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,6
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste docent Engels met een tweedegraads lesbevoegdheid? Wil je na de zomer tijdelijk aan de slag bij Carmel College Salland in Raalte? Een school met fijne leerlingen en ambitieuze en betrokken collega's. Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen van de onder- en bovenbouw van het vmbo.
 
Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels. Je wilt een actieve bijdrage leveren aan je team en je vakgroep. Je bent in staat om je vak Engels vakoverstijgend in te zetten en de internationale wereld is jou niet vreemd.
 
Jouw werkplek
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.600 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en  gymnasium. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel “Dienstverlening en Producten” aan. 
 
Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Op deze locatie zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.
 
Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.
Naast reguliere lessen is er aandacht voor buitenschools ervaringsleren en valt er naast de lessen voor onze leerlingen iets te kiezen. Met behulp van laptops creëren wij een gedifferentieerd klassenklimaat.
 
Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,5  tot 0,6 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschap. Ingangsdatum: 26 augustus 2019.
 
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij dhr. T. Raats, teamleider, telefoonnummer 0572 - 348 505.
 
Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.