Vacature Leerkracht Onderbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over De Indische Buurt School

Naam school
De Indische Buurt School
Contactpersoon
Mevr. Sylvie van den Akker
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

De Indische Buurt School staat in de Indische Buurt in Amsterdam en heeft twee locaties, één in de Bankastraat en één in de Balistraat. De school heeft ca. 255leerlingen en wij kunnen ons een gemengde school noemen.
De school kenmerkt zich door een goede sfeer, een professioneel en collegiaal team, een breed onderwijsaanbod en een grote ouderbetrokkenheid. Ons motto is : Samen wonen, samen leren, samen investeren.

Vacature

Functietitel
Leerkracht Onderbouw 
Plaatsingsdatum
7-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
De Indische Buurt School zoekt een nieuwe collega in de onderbouw
 
Over de Indische Buurt School
Wil je kinderen motiveren en inspireren? Ben je leergierig? Heb je de ambitie om kinderen breed te ontwikkelen? Voel je je verbonden met een gemengde populatie? Wil je je inzetten voor een veilige (leer)sfeer? Ben je op zoek naar een uitdagende leeromgeving? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!
 
Bij de Indische Buurt School werk je aan het geven van betekenisvol onderwijs aan de kinderen van Amsterdam Oost. Wat dat betekent en wat dat van onze organisatie vraagt, verandert met de tijd. Wij vinden het belangrijk dat je jouw ideeën deelt en De Indische Buurt School verder helpt om hiermee aan de slag te gaan. Hier leren we met zijn allen van en hier worden we ook elke dag beter van.   
Er komen dagelijks 260 kinderen naar de Indische Buurt School, verdeeld over 12 groepen. De Indische Buurt School gelooft erin dat kinderen van verschillende niveaus, met verschillende ervaringen en ideeën van elkaar kunnen leren. De Indische Buurt School heeft een breed onderwijsaanbod en daagt kinderen uit het beste uit zichzelf te halen en te laten zien. De Indische Buurt School wil dat kinderen opgroeien tot burgers met een eigen mening en met begrip voor de mening van anderen.
 

Eisen

Functie-eisen
Onze ideale kandidaat
  • zet zich in voor ieder kind en helpt ze op weg in deze uitdagende maatschappij;
  • is een sterke teamspeler en wil bijdragen aan een sfeer waar iedereen bereid is om elkaar te helpen;
  • kan kinderen en ouders van verschillende culturen welkom laten voelen;
  • is communicatief sterk;
  • is creatief, energiek, flexibel, nieuwsgierig en enthousiast;

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
  • een dynamische werkomgeving in de Indische buurt in Amsterdam-oost;
  • goede begeleiding: ruimte voor professionalisering en ontwikkeling;
  • werk in een inspirerende, warme en open organisatie;
  • ruimte voor innovatie en talenten;
  • een sfeer die zich kenmerkt door: samen wonen, samen leren, samen investeren; Er is een goede OV-verbinding, wij zitten naast Muiderpoort Station. Kom je met de auto? Je kunt dichtbij parkeren. De gemeente Amsterdam biedt extra reiskostenvergoeding voor leerkrachten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteer op geheel eigen wijze door contact op te nemen met Sylvie van Den Akker (directeur) vandenakker@deindischebuurtschool.nl of Sophie Hertzberger (Stafbureau STAIJ) shertzberger@staij.nl. Het liefst zoeken wij een collega voor vijf dagen in de week, minder uren zijn bespreekbaar. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met Sylvie: 06-48184815.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.