Vacature Docent Nederlands 1 ste graad in Amstelveen

Onderwijs

Over Nova College

Naam school
Nova College
Contactpersoon
Mevr. Borger
Plaats
Amstelveen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo
Beschrijving


Daarom Nova
Onze school is niet zomaar een roc. Wij zien onze studenten graag gelukkig. Daarom leer je op het Nova College meer dan alleen een beroep. We geven je ook aandacht, zorgen dat je je thuis voelt. Geven je een plek waar het veilig is en waar, net als thuis, duidelijke regels gelden. We willen dat je groeit en je ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt, zelfstandig wordt, jezelf leert kennen. Dat jij je niet alleen de kennis en kunde van hun beroep eigen maakt, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelt en begrijpt wat de samenleving van je verwacht.
 
Vavo staat voor voortgezet algemeen volwassenen onderwijs. Dat zijn de opleidingen vmbo-tl, havo en vwo voor volwassenen vanaf 18 jaar en voor jongeren met een uitbestedingsovereenkomst uit het voortgezet onderwijs. Voltijd en deeltijd, overdag en 's avonds. Voor wie zijn vooropleiding niet heeft kunnen afronden, biedt het Vavo een extra kans.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1 ste graad 
Plaatsingsdatum
3-6-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,75
Aantal uren
21
Omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderwijsactiviteiten voor het vak Nederlands voor studenten mavo (5 lesuren) en havo (16 lesuren). Dit houdt in dat je de lessen voorbereidt en ondersteuning biedt bij de lesontwikkeling. Je verzorgt de lessen en beoordeelt de opdrachten van de studenten. Verder controleer je het lesmateriaal, evalueert dit en levert een bijdrage aan het examineringsproces. Je beheert de onderwijsruimtes en -middelen, administreert de opleidingsvoortgang en andere relevante informatie. Regelmatig heb je werkoverleg met collega's, waardoor je feedback krijgt en geeft.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Je bent 1e graads lesbevoegd voor het vak Nederlands of studerend daarvoor en je hebt ervaring met examenklassen. Je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Geduld, goede omgang met jonge mensen, structuur, duidelijkheid, vertrouwen en betrokkenheid zijn sleutelbegrippen. Je bent bekend met de gangbare software programma's en het is belangrijk dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - didactisch, vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
het salaris is conform de zwaarte van de functie v
Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving in Amstelveen, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Kerstholt, opleidingsmanager, telefoon (023) 5303258.

Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 20 juni 2019 naar:
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.