Vacature Leerkracht bovenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over Obs De Dapper

Naam school
Obs De Dapper
Contactpersoon
Dhr. Jan-Joris Hoefnagel
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Obs De Dapper is een alles-in-één-school in het hart van de Amsterdamse Dapperbuurt. Ons warme en bevlogen team geeft les aan 150 leerlingen in kleine jaarklassen in een prachtig multifunctioneel gebouw. Wij werken nauw samen met onze voorschool en bieden een uitgebreid naschools programma in de Dapper academie. Wij zijn in transitie naar een mix van moderne onderwijsvormen gericht op meer betekenis, meer zelfsturing en eigenaarschap, meer differentiatie en meer keuze voor onze leerlingen

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw 
Plaatsingsdatum
31-5-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste bovenbouwleerkracht.  Dit kan (in goed overleg) in groep 6, 7 of 8 zijn.

Obs De Dapper is een alles-in-één-school in het hart van de Amsterdamse Dapperbuurt. Ons warme en bevlogen team geeft les aan 160 leerlingen in kleine jaarklassen in een prachtig multifunctioneel gebouw. Wij werken nauw samen met onze voorschool en bieden een uitgebreid naschools programma in de Dapper Academie. In het verleden werkten wij voornamelijk methodisch in een leerstof-jaarklassen systeem, maar wij zijn in transitie naar een mix van moderne onderwijsvormen gericht op meer betekenis, meer zelfsturing en eigenaarschap, meer differentiatie en meer keuze voor onze leerlingen. Hierbij is rijke taalontwikkeling een belangrijk speerpunt. Wij zijn begin 2019 gestart met IPC, waarbij wij taligheid, onderzoekend en ontdekkend leren, kunstzinnige vorming en wereldoriëntatie geïntegreerd aanbieden binnen thema’s. Binnen onze school bestaat sinds vorig jaar ook een afdeling van de vrijeschool, die gestart is met alleen onderbouwgroepen, waarmee wij op een aantal vlakken samenwerken.
 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een leerkracht met hart en oog voor kinderen. Een ideale kandidaat:
  • is proactief, creatief, zelfkritisch en verbeteringsgericht
  • helpt kinderen in zichzelf te geloven en hen plezier te geven in leren
  • kan goed omgaan met ouders en betrekt hen bij het onderwijs voor hun kind
  • kan goed samenwerken (bijv. bij het vormgeven van thematisch onderwijs)
  • houdt er een positief en goed klassenmanagement op na
  • is pedagogisch sterk
  • zoekt steeds afstemming met de leerlingen en kan goed differentiëren
Wij zijn zeker ook geïnteresseerd in specialisaties op het gebied van rekenen, onderzoekend en ontdekkend leren of in een gedragsspecialist.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10 (specialisten mogelijk L11)
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden per 1 augustus 2019 een L10 (LA) functie met wtf 0,4 of 0,6 of 0,8 of 1,0 voor het schooljaar 2019-2020 met uitzicht op een vast contract. Wij moedigen professionele ontwikkeling in allerlei vormen aan en faciliteren dat ook. Wij bieden ruime mogelijkheden voor training of begeleiding.   Eén van deze specialisaties biedt perspectief op een L11 (LB) functie.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Spreekt deze vacature je aan, dan zien we jouw reactie graag uiterlijk maandag 30 juni 2019 tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar Jan-Joris Hoefnagel, directeur van obs De Dapper: jan-jorishoefnagel@obsdedapper.nl. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op  dinsdag 2 juli en donderdag 4 juli.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jan-Joris Hoefnagel per mail of via 020-6939100. Meer informatie over onze school vind je op onze website www.obsdedapper.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.