Vacature Docent science in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent science 
Plaatsingsdatum
27-5-2019
Met ingang van
26-08-2019
Referentienummer
3431
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Ben jij de docent die een combinatie van techniek, natuurkunde en scheikunde perfect beheerst? Maak jij onderbouwleerlingen havo/atheneum enthousiast voor deze vakken? Wil je snel aan de slag op een school waar doorlopend aandacht is voor de samenwerking tussen bètavakken? Dan maken we graag kennis me je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen science en scheikunde (natuur-, scheikunde en techniek) in de onderbouw havo/vwo. Ook mentoraat behoort tot je werkzaamheden. Op onze school zijn we bezig met doorontwikkeling van en samenwerking tussen bèta-vakken. Jij grijpt graag de kans om hieraan een bijdrage te leveren.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak techniek en/of science. Ervaring met mentoraat in de brugklas zien we als een pluspunt.

Jouw werkplek
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.600 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. 

Werken in teams
Ons onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. 

Voor de specials bètavakken, kunst & cultuur en sport & bewegen verlaten de leerlingen hun eigen domein. De aparte bètavleugel – het bètadomein - is ingericht met theorielokalen, lightlab lokalen en een groot laboratorium annex praktijkleercentrum.

Je bent werkzaam op de locatie Hofstedelaan (havo/vwo). Deze locatie is gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw dat is afgestemd op het vernieuwd onderwijsconcept. De kern van het onderwijsconcept is dat de leerling in zijn leerproces centraal staat en dat het onderwijs en de begeleiding op maat worden aangeboden. Leerlingen worden uitgedaagd om te excelleren en hebben tal van keuzemogelijkheden om hun talenten optimaal te kunnen ontwikkelen. 

Om meer in te kunnen spelen op de behoefte van leerlingen is het onderwijs binnen de sector havo/vwo rondom een bepaalde doelgroep leerlingen georganiseerd. Elk team van docenten heeft in het gebouw een eigen domein. Elk domein bestaat uit 7 lokalen, een leercentrum, een teamkamer en spreekkamer. Alle docenten en leerlingen werken met een laptop en alle lokalen zijn voorzien van een SMART-board. 

Ons aanbod
Het betreft een fulltime baan (1,0 fte) met ingang van het nieuwe schooljaar. Minder uren is bespreekbaar. Er is sprake van een tijdelijke aanstelling ter vervanging wegens ziekte, voor nog onbepaalde tijd. 

Bij deze functie hoort een passende beloning. Je ontvangt een salaris conform de CAO VO van maximaal € 4.186 (schaal LB) bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is uitsluitend telefonisch te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. Wim Olthof
Functie: teamleider
Telefoon: 0572 - 348 500

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Solliciteren is alleen mogelijk via de sollicitatiebutton op de vacaturesite van Stichting Carmelcollege. 
E-mails richting de school kunnen wij niet in behandeling nemen. 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.