Vacature Docent informatica, eerste graads in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent informatica, eerste graads 
Plaatsingsdatum
22-5-2019
Met ingang van
26-08-2019
Referentienummer
3414
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving
Ben jij een bevlogen, eerstegraads docent informatica, bevoegd of bijna afgestudeerd? Kijk jij met een frisse blik naar je vak en vind je het een uitdaging om je kennis over te brengen aan leerlingen? Ben je beschikbaar per 26 augustus 2019 voor een baan in Enschede? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen informatica aan leerlingen in de bovenbouw havo/vwo op de locatie Van der Waalslaan. 

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak informatica. Ben je nog studerend voor een onderwijsbevoegdheid voor het vak dan nodigen we je zeker ook uit om te reageren. Je weet met bevlogenheid voor het vak en de leerlingen, je kennis van ICT over te dragen.

Jouw kennis van ICT is geen theoretisch kader dat je ooit geleerd hebt, maar de actualiteit van afgelopen week, aangevuld met een blik op de technologie van morgen. Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Je verstaat de kunst om leerstof goed te didactiseren en je streeft ernaar met je leerlingen tot goede resultaten te komen. Je hebt oog voor de mens achter de leerling. Je bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega’s. Je kunt goed samenwerken, bent gericht op de onderwijskundige ontwikkeling van leerlingen.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Locatie Van der Waalslaan heeft ongeveer 1750 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Wij zijn een grote school met een groot aantal mogelijkheden. We organiseren ons onderwijs op een kleinschalige manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maken wij samen met onze leerlingen en hun ouders, omdat wij geloven dat leerlingen - ook zelf - weten wat goed voor hen is.

Ons aanbod
We zijn op zoek naar een eerstegraads docent informatica, bij voorkeur bevoegd, maar studerend mag ook, voor een parttime functie (0,7 – 0,8 fte). Standplaats is Van der Waalslaan. Ingangsdatum: 26 augustus 2019. 

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal  4.878 euro (schaal LC, bij studerend) of maximaal 5.546 euro (schaal LD, bij bevoegd) bruto per maand bij een volledige werkweek.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: De heer H. Huijsson
Functie: Locatiedirecteur
Telefoon: 053 - 751 26 00

Tijdens de zomervakantie (van 13 juli tot en met 25 augustus 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via  06 - 31 77 99 87.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal LC indien studerend, anders LD
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.