Vacature Docent projectmanagement software development in Amsterdam

Onderwijs

Over Mediacollege Amsterdam

Naam school
Mediacollege Amsterdam
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Mediacollege Amsterdam

Vacature

Functietitel
Docent projectmanagement software development 
Plaatsingsdatum
16-5-2019
Referentienummer
127662
Dienstverband
Vast
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Docent Projectmanagement

Opleiding Media- en Gamedeveloper | MBO | 0,6 – 1,0 fte

Ben jij een scrum master of (agile) projectmanager met ruime ervaring in het ontwikkelen van mobile apps, websites en/of games en lijkt het je leuk om kennis over te dragen?

Wat ga je doen?
Als docent projectmanagement organiseer je multidisciplinaire projecten en geef je gerelateerde theorielessen, bijvoorbeeld over scrum. Tijdens de lessen leg je de nadruk op de professionele ontwikkeling van studenten. 

Je leidt studenten op tot professioneel ontwikkelaar, zodat ze direct inzetbaar zijn binnen het bedrijfsleven of doorstromen naar het hbo. 

Samen met bevlogen professionals binnen de opleidingen Media- en Gamedeveloper zorg je ervoor dat het onderwijs direct aansluit bij het bedrijfsleven. Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten in de leeftijd van 16 tot 22 jaar begeleidt, coacht en beoordeelt. 

Daarnaast zoek je multidisciplinaire samenwerking op met andere collega’s en studenten van de opleidingen binnen Ma, om verdere kwalitatieve en kwantitatieve prestaties neer te zetten binnen de groeiende opleidingen Media- en Gamedeveloper. 

Iets voor jou?
Vind jij het leuk om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt? Dan zouden we graag willen dat jij onze nieuwe collega wordt! 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
 • In het bezit van een hbo-diploma;
 • Geïnteresseerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen en in staat om deze kennis toe te passen in onderwijsprojecten;
 • In staat om je kennis te vertalen in lesmateriaal en dit over te brengen aan studenten;
 • Gewend om te werken met actuele tools en ontwikkelomgevingen;
 • Communicatief sterk en je hebt een natuurlijk overwicht;
 • Gericht op kwaliteit en je boekt graag resultaten.

Heb je een hbo-diploma, maar geen tweede graad bevoegdheid en geen PDG, dan biedt Ma je de mogelijkheid om binnen twee jaar een PDG te behalen. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
 • Informeel, professioneel en innoverend werkklimaat;
 • Tijdelijk dienstverband van 0,6 – 1,0 fte, ingaande van 01 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 met daarna uitzicht op verlenging;
 • Mooi bruto salaris conform CAO MBO, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.779,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%;
 • Riante eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Fijne vakantieregeling;
 • Bijdrage in de ziektekosten;
 • Parkeerplek.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO MBO*.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als dit jouw baan is, ontvangen we graag jouw sollicitatiebrief en cv! Door te klikken op de sollicitatielink beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. Om een beter beeld van de functie te kunnen vormen, kun je een video bekijken. 

De sluitingsdatum van deze vacature is 1 juni a.s. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ingrid van de Bovenkamp, opleidingsmanager, via i.vandebovenkamp@ma-web.nl of bel naar 06 - 13349735. * De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl, onder publicaties. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.