Vacature Docent mens en maatschappij in Amsterdam

Onderwijs

Over Hubertus & Berkhoff

Naam school
Hubertus & Berkhoff
Contactpersoon
Mevr. M. Sousa Encarnacao
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo
Beschrijving
De Hubertus & Berkhoff is een vmbo-school voor de basis- en kaderberoeps-gerichte leerweg en de gemengde leerweg. Wij bieden de richtingen Horeca, Recreatie, Brood & Banket aan. Er is veel individuele aandacht en ambachtelijk vakmanschap staat hoog in het vaandel. De kaderberoepsgerichte leerweg bieden we ook aan in tweetalig onderwijs (TTO) waarbij 30% van de lessen in het Engels wordt gegeven.
 
We zijn gevestigd in een modern schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. De school beschikt over drie keukens, vier bakkerijen, een lesrestaurant en een Grand Café waar de leerlingen kunnen oefenen in de praktijk.
 
Hubertus & Berkhoff maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent mens en maatschappij 
Plaatsingsdatum
16-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Referentienummer
1920-032
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
In verband met zwangerschapsverlof van een collega zijn wij met ingang van het schooljaar 2019-2020 op zoek naar een docent Mens en Maatschappij. Het gaat om een tijdelijke functie tot de kerstvakantie.
 
Wat ga je doen als docent Mens en Maatschappij?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen in de onderbouw. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
·       2e graads bevoegdheid;
·       Pedagogisch en didactisch bekwaam;
·       Aantoonbare ervaring met VMBO klassen;
·       Flexibel;
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Hans Bregman, Teamleider, telefoonnummer: 020 – 579 72 73.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 2 juni 2019 indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 19/20-032.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.