Vacature Groepsleerkracht gr. 1/2 in Rotterdam

Onderwijs

Over Agnesschool

Naam school
Agnesschool
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Agnesschool is een katholieke basisschool met een eigentijds onderwijsprogramma in de wijk Feijenoord. Het is een kleurrijke wijkschool met veel verschillende nationaliteiten, een enthousiast en vakkundig schoolteam met groepsleerkrachten, vakleerkrachten en ondersteunend personeel.

De Agnesschool en de Agnes Ukkies( onze eigen peuterspeelzaal)  zijn onderdeel van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs( RVKO).

De Agnesschool werkt volgens het concept van de Rotterdam Children’s Zone .  Dat wil zeggen dat onze kinderen 31 uur per week naar school gaan en een uitgebreid lesaanbod krijgen waar naast de “gewone” vakken extra aandacht is voor taal, rekenen, gezonde leefstijl, sport, techniek, studievaardigheden, expressie en “leren denken”. Ook het gedrag van kinderen heeft onze aandacht. Onze doelstelling is het gedrag van de kinderen via positieve aandacht te beïnvloeden. Op wijkniveau nemen wij deel aan het programma Positive Behaviour Support. wat heel goed aansluit op onze visie:  Positieve aandacht zorgt voor positief gedrag!
Wij werken met een continurooster: Alle leerlingen eten tussen de middag op school en krijgen twee keer per week een gratis gezonde warme lunchaangeboden.
Bijzonderheden
De Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al ruim 125 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de vereniging ressorteren 65 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20000 kinderen en 1800 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een vereniging die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De vereniging voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht gr. 1/2 
Plaatsingsdatum
16-5-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6375-1.000
Omschrijving
Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 1/2. 3 dagen tot fulltime is bespreekbaar. Mogelijk ook Onderbouwcoördinatorschap. 

Over de Agnes:
De Agnesschool is een katholieke basisschool met een eigentijds onderwijsprogramma in de wijk Feijenoord. Het is een kleurrijke wijkschool met veel verschillende nationaliteiten, een enthousiast en vakkundig schoolteam met groepsleerkrachten, vakleerkrachten en ondersteunend personeel.

De Agnesschool werkt volgens het concept van de Rotterdam Children’s Zone .  Dat wil zeggen dat onze kinderen 31 uur per week naar school gaan en een uitgebreid lesaanbod krijgen waar naast de “gewone” vakken extra aandacht is voor taal, rekenen, gezonde leefstijl, sport, techniek, studievaardigheden, expressie en “leren denken”. 

Voor meer informatie over de school, klik op: https://agnesschool.schoolpraat-app.nl/home.html

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een pabo diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
George Leuver, directeur (george.leuver@rvko.nl) of Martine Streefkerk, adjunct-directeur (martine.streefkerk@rvko.nl of bel 010-2909912
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'leerkracht gr. 1/2' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.