Vacature Docent Beeldende Vorming in Sassenheim

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Sassenheim

Naam school
Rijnlands Lyceum Sassenheim
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline van Nieuwkerk
Plaats
Sassenheim
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over (tweetalig) vwo, havo en mavo. Wij maken deel uit van Stichting Rijnlands Lyceum met in totaal 8 scholen in PO en VO waarbij internationalisering de kernwaarde is.

De visie van het Rijnlands Sassenheim is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen en differentiëren wat resulteert in constant hoge slaagpercentages.
Bijzonderheden

 

Vacature

Functietitel
Docent Beeldende Vorming 
Plaatsingsdatum
16-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6000 - 0,7000
Omschrijving
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim zoekt een enthousiaste en gedreven:
 
Docent Beeldende Vorming  (0,6000 tot 0,7000 fte)
Met ingang van schooljaar 2019-2020
 
Je bent zowel goed in het geven van tekenen als handvaardigheid en bent op de hoogte van de verschillende technieken. Belangrijk is dat je de leerlingen enthousiasmeert en het beste uit de leerling naar boven haalt. Niet jijzelf maar de leerling staat centraal in jouw lessen. Je bent positief en hebt humor en weet dat goed in te zetten in je lessen. Als collega ben je zelfstandig, creatief en ondernemend en ben je een waardevolle aanvulling op ons team. Je haalt plezier uit het maken van nieuw lesmateriaal en vindt het vanzelfsprekend hierover te brainstormen met collega’s.
 
Zoek je een inspirerende omgeving waar je op creatieve en uitdagende wijze inhoud kunt geven aan je lessen? Ben jij – net als wij – gedreven om het beste uit jezelf te halen?
Dan komen wij graag met jou in contact!
 
Omgaan met verschillen en differentiatie zijn onze kernkwaliteiten die we ook graag tot uitdrukking brengen in de samenstelling van ons team. We maken ons sterk om jouw kwaliteiten in beeld te krijgen en die optimaal in te zetten.
We gaan uit van mogelijkheden bij onze leerlingen en hebben veel aandacht voor ruimte en groei. Deze visie vertaalt zich naar aandacht voor ontwikkeling van medewerkers en een lerende organisatie. We zijn niet voor niets regionale opleidingsschool – ontwikkeling zit diep in onze genen daardoor. We werken in een open en actieve sfeer, gericht op samenwerking. We hebben we een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe collega’s omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons, want alleen dan kun je het beste van jezelf laten zien.
 
Wat bieden wij?
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collega’s, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding / ervaring. Daarnaast zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is de CAO VO van toepassing.
Je komt te werken in een modern schoolgebouw, waarbij duurzaamheid belangrijk is en dat kort geleden volledig is gerenoveerd. Parkeren is geen probleem en het station is op loopafstand.
 
Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met de heer W. Visser, conrector, te bereiken op telefoonnummer 0252 243070.
 
Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collega’s en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm gebruiken.
 
We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, deze vind je op onze website www.rijnlandslyceum.nl/werken-bij   
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.