Vacature Docent biologie in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent biologie 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3402
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving
Ben jij docent biologie in het tweedegraads vakgebied? Daag jij de leerlingen van onze innovatieve school in Hengelo uit zichzelf te overtreffen? Reageer dan op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen biologie aan onder- en bovenbouwklassen in de mavo en onderbouw havo. Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. Zo zorg je dat ze zich verder ontwikkelen en dat geeft jou energie want het is fantastisch om leerlingen te zien groeien. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak biologie. 
We zijn op zoek naar een enthousiaste docent die flexibel is en een bijdrage kan leveren aan ons flexrooster. Bij dit rooster hebben de leerlingen een vaste kern van 3 x 80 minuten les per dag en daar omheen hebben de leerlingen zelf de ruimte om tussen verschillende flexuren te kiezen. 
Heb je ervaring met examenklassen, dan zien we dat als een pluspunt. 

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, C.T. Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties.
Het Avila College is een kleinschalige school voor mavo en onderbouw havo met ongeveer 600 leerlingen en een zeer enthousiast en vooruitstrevend team. Ons onderwijs is gebaseerd op de volgende drie begrippen: uitdagen – ontdekken – verbinden. Ons motto is: "Meer dan onderwijs". Wij willen niet een leerfabriek zijn, maar een school waar eigentijds onderwijs wordt gegeven, waarbij de persoonsvorming van de leerling een nadrukkelijke plaats inneemt.

Ons aanbod
Het betreft een parttime of fulltime baan van 0,5 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering. 
Avila College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Peter ten Dam, teamleider, via telefoonnummer: 074 - 245 77 88.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig. Bij voldoende reacties zullen we de vacature sluiten.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Zie functieprofiel
Arbeidsvoorwaarden
Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en een laptop (in bruikleen).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.