Vacature docent 1e graads Natuurkunde in Coevorden

Onderwijs

Over De Nieuwe Veste

Naam school
De Nieuwe Veste
Contactpersoon
Mevr. A.H. Tump
Plaats
Coevorden
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

Goed onderwijs met elkaar
Op de drie locaties van De Nieuwe Veste is er onderwijs voor iedereen: de school is openbaar. In Coevorden aan de Van Heeckerenlaan en de Linthorst Homanlaan en in Hardenberg aan de Piet Heinstraat. De onderwijstypen die De Nieuwe Veste aanbiedt zijn: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium.  Iedere leerling volgt het onderwijs dat het beste past. Al in de eerste klas begint dit met het gekozen schooltype. Leerlingen verliezen hierdoor geen tijd, maar zijn direct doelgericht bezig.
 
Modern én goed onderwijs
Leren kan op allerlei manieren. De onderwijsmethoden op De Nieuwe Veste zijn modern. De landelijke ontwikkelingen worden gevolgd en soms loopt de school zelfs even voorop. Van risico nemen is geen sprake, want elke nieuwe aanpak is vooraf grondig onderzocht en getest. Het technasium, het vakcollege, het intersectoraal programma en de mavo zijn hier voorbeelden van.  De Nieuwe Veste ziet leren als een manier om talent van leerlingen te ontwikkelen. Dus worden leerlingen zoveel mogelijk uitgedaagd met spannende lessen en interessante opdrachten.

Aantrekkelijke werkgever
Wie wil dat medewerkers talenten van leerlingen ontwikkelen moet een goede werkgever zijn.  De Nieuwe Veste biedt medewerkers diverse mogelijkheden en faciliteiten die de school niet alleen een goede, maar ook een aantrekkelijke werkgever maken. Voorbeelden zijn: verhuisvergoeding, goedkoper fitnessen, polisvoordelen, goedkoop reizen met de trein, vergoeding voor hulpmiddelen, onder aantrekkelijke voorwaarden studeren, salderingsregeling reiskosten woon- en werkverkeer. Net als leerlingen kunnen ook medewerkers zich volop ontwikkelen. De mening en vakkundige inbreng van medewerkers wordt gewaardeerd.  

Iedere medewerker:
• neemt deel aan een 360 graden feedback.  De persoonlijke coach helpt bij het opstellen van het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
• heeft een jaarlijks POP/functioneringsgesprek met de eigen leidinggevende.

Andere pluspunten: 
- Voor nieuwe docenten is er een speciaal begeleidingsprogramma.
- Er is een kweekvijver voor potentieel midden managementtalent.
- De Nieuwe Veste is een opleidingsschool.
- De wijze van beoordelen en incidenteel belonen.   

De Nieuwe Veste werkt voortdurend aan haar aantrekkelijkheid als werkgever; om die te behouden en te vergroten. 

Vacature

Functietitel
docent 1e graads Natuurkunde 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Aantal uren
16
Omschrijving
De lessen worden gegeven in de bovenbouw havo/vwo op onze locatie te Coevorden. Ervaring in de bovenbouw havo/vwo is gewenst. Het betreft een regulliere vacature, voor een jaar tijdelijk, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. De voorkeur gaat uit naar een 1e graad bevoegd docent, echter een tweede graad bevoegd docent met aantoonbare ervaring in de bovenbouw havo/vwo wordt van harte uitgenodigd om te reageren.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
1e graads 
Aantoonbare ervaring bovenbouw havo/vwo.

Vanzelfsprekend verwachten wij dat u affnititeit heeft met de doelgroep havo/vwo.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
lc

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
wij verwachten een motivatie brief met CV, deze kunt u zenden t.a.v. van A.H. Tump
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.