Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over 6eMontessorischool Anne Frank

Naam school
6eMontessorischool Anne Frank
Contactpersoon
Mevr. K.Rakic
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De 6e Montessori is een 85 jaar oude Montessorischool die met zijn tijd is meegegaan. We bieden Montessori onderwijs dat zo goed mogelijk aansluit bij de ontwikkelingsbehoefte van ieder individueel kind. We bieden een mix van zelfstandig werken, groepsinstructies en KEC activiteiten. Het werken aan KEC activiteiten koppelen we zo veel mogelijk ook aan de cursorische vakken lezen en spellen. We zijn een school die zich graag wil blijven ontwikkelen. In taakgroepen worden steeds onderwerpen aangepakt waar we gezamenlijk aan willen werken.
Bijzonderheden
De 6e Montessorischool maakt deel uit van een bestuur met 5 Montessori scholen.
Onze school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, Montessori, Ontwikkelingsgericht,  Cultuurprofielscholen enz.) nauw met elkaar samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende, onze leerlingen hebben ook een uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Gezocht
Middenbouw leerkracht
We zoeken een enthousiaste Montessori collega. 
Ervaring is prettig maar niet vereist. De school zorgt natuurlijk voor een passende  begeleiding. 
Aanstelling vindt in de eerste instantie tijdelijk plaats, daarna kan een vaste benoeming volgen. 
  
Omschrijving
Omdat een van onze middenbouwcollega’s intern een bovenbouwklas gaat leiden, zoeken wij een nieuwe collega. 
Wij hebben een goed en betrokken team met vijftien groepen in ons prachtig oude Montessori schoolgebouw in Amsterdam zuid.
We werken vanuit de Montessorivisie van vrijheid en zelfstandigheid. We verzorgen hedendaags Montessori-onderwijs met als pijlers, vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. We werken op een Montessoriaanse manier met bestaande methodes en het montessorimateriaal. Op onze website kun je meer informatie over onze zienswijze en visie lezen.

Functietitel: Montessori leerkracht 
Met ingang van 01-08-2019
parttime/fulltime Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE 1
Reacties via Info@annefrank-montessori.nl voor 01-06-2019
 
Onze school
De 6e Montessori is een ruim 85 jaar oude Montessorischool die met zijn tijd is meegegaan. We bieden Montessori-onderwijs dat zo goed mogelijk aansluit bij de ontwikkelingsbehoefte van ieder individueel kind. We bieden een mix van zelfstandig werken, groepsinstructies en wereldoriëntatie- activiteiten, die bij ons onder Kec (Kosmische educatie en cultuur) thema’s vallen. Het werken aan Kec koppelen we zo veel mogelijk ook aan de cursorische vakken. We zijn een school die zich graag wil blijven ontwikkelen en stellen onszelf ambitieuze maar ook haalbare doelen, waar we op studiedagen samen de handen voor uit de mouwen steken.
 
Het schoolbestuur
De 6e Montessorischool maakt deel uit van een bestuur met vijf Montessorischolen.
Onze school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, Montessori, Ontwikkelingsgericht, Kunstmagneet, enz.) nauw met elkaar samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende, onze leerlingen hebben ook een uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.