Vacature Docent Muziek 1e of 2e graad in Arnhem

Onderwijs

Over Olympus College

Naam school
Olympus College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Olympus College biedt eigentijds onderwijs dat aansluit op een samenleving die continu in beweging is. Om goed in te kunnen spelen op die veranderende maatschappij is een open maar ook kritische houding van belang. Het Olympus College is een interconfessionele school. Wij beschouwen het als een gemeenschappelijke opdracht van ouders en school om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen tot ruimdenkende mensen die later succesvol hun weg kunnen vinden in de maatschappij.

We stimuleren onze leerlingen tot het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en laten ze op een creatieve manier de wereld onderzoeken. Onze profielen Sport en Creatief en ons speerpunt Onderzoekend en Ontwerpend leren, dagen uit tot een actieve, nieuwsgierige en ook kritische houding.

Het Olympus College is een school in de stad. De dynamiek en diversiteit die dit met zich meebrengt benutten we door gebruik te maken van de maatschappelijke en culturele mogelijkheden die de stad ons biedt. Ook accepteren we dat niet iedereen hetzelfde is en willen we leerlingen, ouders en docenten de meerwaarde laten zien van deze verschillen. We zetten de kracht van deze diversiteit in om te leren respectvol met elkaar om te gaan en van en met elkaar te leren.

Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen, maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten aan op verschillende stijlen van leren en maken gebruik van nieuwe technologie.

 

Vacature

Functietitel
Docent Muziek 1e of 2e graad 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 / 0,25
Omschrijving
HET OLYMPUS COLLEGE  ZOEKT EEN
Docent Muziek 1e en/ of 2e graad 0,2- 0,25 FTE         
 
WELKOM!
Wij zijn met ingang van 1 augustus 2019 op zoek naar een docent Muziek 1e of 2e graad bevoegd. Stimuleer jij graag de muzikale en creatieve talenten van leerlingen? Lees dan verder!
 
DE OMGEVING
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Niet alleen in de lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. De school streeft naar goed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen. We bieden een veilige leeromgeving met duidelijke kaders voor leerlingen.
  
JOUW PROFIEL
Je bezit een 1e of 2e graads bevoegdheid Muziek. Je bent communicatief vaardig en weet daardoor de leerlingen te motiveren en te inspireren. Je bent gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie van de school. Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en draagt bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat. Tevens straal je van nature autoriteit en gezag uit, je bent flexibel, enthousiast, stress-bestendig, oplossingsgericht, pro actief en je bent gestructureerd. Je ziet het als uitdaging om samen met je team een goed onderwijsresultaat neer te zetten.
 
WIJ BIEDEN
Het betreft een jaarcontract en bij goed functioneren kan dit na 1 jaar worden omgezet naar vast. Het betreft een LB-functie met een maximaal salaris van € 4.186,- per maand (fulltime). De cao VO is van toepassing.
 
Het Olympus College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe.
Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een Virtueel Ontwikkelings Centrum (www.voc-quadraam.nl).

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Olympus College kun je vinden op www.olympuscollege.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Bert Langkamp, afdelingsleider te bereiken op telefoonnummer (026) 320 2877.
 
REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 30 mei 2019 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.
Als je op de website van Quadraam op de vacature van je interesse klikt, word je direct doorgelinkt naar meesterbaan.
 
LET OP ! Sollicitaties buiten Meesterbaan kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.