Vacature Conciërge (0,8-1,0 fte) in Castricum

Onderwijs

Over Bonhoeffercollege

Naam school
Bonhoeffercollege
Contactpersoon
Directiesecretariaat
Plaats
Castricum
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
De ideale school: schept een veilige omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien en verantwoordelijkheid dragen voor elkaar, hun omgeving en het eigen leerproces; heeft aandacht voor verdieping, levensbeschouwing, kunst en cultuur; koestert de verwondering en stimuleert onderzoek; maakt waardering zichtbaar voor uitblinken op het gebied van leren en talentontwikkeling door diploma’s en getuigschriften; integreert technologische ontwikkelingen en ICT op zinvolle wijze; zet jongeren in de samenleving met een grote verscheidenheid aan talenten, kennis, vaardigheden, mooie herinneringen en een rotsvast vertrouwen in de toekomst: jongeren op wie we trots zijn.
Het Bonhoeffercollege streeft ernaar iedere dag opnieuw zo’n school te zijn.

 

Vacature

Functietitel
Conciërge (0,8-1,0 fte) 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
sept-okt 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 fte
Omschrijving
Wij zijn met ingang van september of oktober 2019 op zoek naar een conciërge voor 0,8-1,0 fte.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Jouw profiel
Samen met het team van concierges ben je verantwoordelijk voor het facilitaire reilen en zeilen op onze school. In overleg met de hoofd concierge worden de taken verdeeld. De taken bestaan o.a. uit het surveilleren tijdens pauzes, ondersteunen tijdens evenementen in de school, schoonmaakwerkzaamheden en klein onderhoud aan technische en ICT apparatuur. We zoeken iemand die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en affiniteit heeft met onze doelgroep. De voorkeur gaat uit naar iemand met een MBO-opleiding die kennis heeft van ICT, audio visuele middelen en techniek binnen een gebouw.

Jouw werkomgeving
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1600 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in een plezierige, veilige sfeer. Gedurende het eerste jaar neem je deel aan een intern coachingprogramma voor nieuwe docenten.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijk dienstverband van één jaar met, bij voldoende formatieruimte, uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao VO.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over de school vind je op www.bonhoeffer.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij de heer P. de Ruijter, hoofdconcierge, (0251-659119)
 
Je sollicitatiebrief kun je richten aan mevrouw M. Nievelstein, rector, en deze kun je samen met je CV vóór 31 mei a.s. onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar directiesecretariaat@bonhoeffer.nl of je kunt reageren via meesterbaan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.