Vacature Technisch Onderwijs Assistent (TOA) in Almelo

Onderwijs

Over CSG Het Noordik

Naam school
CSG Het Noordik
Contactpersoon
Mevr. Jessica Bouwhuis
Plaats
Almelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!
Bijzonderheden
Past ons profiel bij jou en wil je graag bij Het Noordik komen werken? Dan zijn we erg benieuwd naar jou en waarom jij denkt dat jouw profiel met dat van ons overeenkomt.

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijs Assistent (TOA) 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
m.i.v. nieuwe schooljaar
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6154 FTE
Omschrijving
Wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van onze leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een:
 
Technisch Onderwijs Assistent (TOA) voor Bi, Na en Sk
(0,6154 FTE bij voorkeur verdeeld over 3 dagen)
 
De functie
Wij zijn op zoek naar een Technisch onderwijs assistent voor onze vestiging in Vriezenveen. Het betreft een TOA voor de vakken Biologie, Scheikunde en Natuurkunde.
 
Samen zorgen we ervoor dat alle leerlingen een goede start maken in de samenleving. Dit doen we door de leerlingen te kennen en maatwerk te bieden.
Door jezelf continu te blijven professionaliseren en door een bijdrage te leveren aan het vernieuwen en verbeteren van de onderwijspraktijk haal je het beste in de leerlingen naar boven.
 
Wie zijn wij
CSG Het Noordik is een scholengemeenschap met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers zetten zich in om de talenten van leerlingen optimaal te ontplooien en hun kennis te vermeerderen. Dit doen we door onderwijs te bieden van hoge kwaliteit in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Wie ben jij
jij bent een collega die:
  • ervaring heeft op het gebied van Biologie, Scheikunde en Natuurkunde;
  • uitstekend kan omgaan met onze leerlingen en pedagogisch is onderlegd;
  • accuraat en ict-vaardig is;
  • (bij voorkeur) ervaring heeft met het leerlingvolgsysteem Magister;
  • goede kennis heeft van het MS-Officepakket en administratief vaardig is.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
  • Een fijne, betrokken en warme werkomgeving;
  • Ruimte en tijd om jezelf te blijven professionaliseren;
  • Een Noordik-brede arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar;
  • Inschaling volgens de cao-vo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie
Ben jij enthousiast? Stuur dan je sollicitatie in via www.OnderwijsSelect.nl en laat ons weten waarom jij vindt dat wij een match zijn en waarom jij kiest voor CSG Het Noordik.
Je sollicitatiebrief kun je richten aan Jessica Bouwhuis, medewerker P&O/PSA.

NB. Onze vacatures worden, soms zonder ons medeweten, ook op andere vacaturesites geplaatst. Solliciteren kan uitsluitend via onze eigen website www.OnderwijsSelect.nl.
 
Vragen?
Wil je meer weten over de vestiging en de functie? Dan kun je contact opnemen met de directeur van de vestiging Karel van Grootheest tel. 0546 – 561870.

Deze vacature wordt intern/extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.