Vacature Groepsleerkracht Middenbouw 0,6-1,0 FTE in Amsterdam

Onderwijs

Over De Globe

Naam school
De Globe
Contactpersoon
Zie beschrijving
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden is een jonge stichting die sinds 1 januari 2006 met 15 scholen het openbaar basisonderwijs verzorgt in stadsdeel Nieuw West in Amsterdam. Daarin hebben we maar één doel: de kwaliteit en het resultaat van het openbaar basisonderwijs verhogen. Kinderen eerst, goed onderwijs, veiligheid en wederzijds respect zijn kernbegrippen voor onze stichting.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht Middenbouw 0,6-1,0 FTE 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0 fte
Omschrijving

Leerkracht middenbouw, 0.6-1.0 fte
1 augustus  2019 

 
Wie zijn wij Wij zijn een basisschool in het hart van Osdorp. Wij zitten midden in een transformatie van een regulier leerstofjaarklassensysteem, naar waardengestuurd eigentijds onderwijs waarbij de school een community vormt. Leerkrachten ontwikkelen bij ons gezamenlijk het onderwijs door te werken vanuit de agile structuur en mindset. We combineren hard werken graag met plezier samen.  Wij blijven ons ontwikkelen in hoe wij zoveel mogelijk recht kunnen doen aan de ontwikkeling van iedere leerling bij ons op school.  Pedagogisch Tact, Growth Mindset, Evidence-based en durven experimenteren staan hierbij centraal. Krachtige instructies, didactiek van onderzoekend leren, een Doe-lab, meer beweging gedurende de dag en dagelijks aandacht voor brede talentontwikkeling, is hoe wij hier vorm aan geven.  Wij staan voor een open en professionele cultuur en besteden veel aandacht aan teamleren en benutten van ieders talent.
 
Wie ben jij Wij zoeken een collega die: ● het talent heeft om kinderen écht te zien ● zin heeft om buiten gebaande paden te gaan ● lef heeft om fouten te maken ● de wilskracht heeft om door te zetten, ook als het even moeilijk is
 
Aan de leerkracht die wij zoeken, de schone taak om bij te dragen aan en onderdeel uit te
maken van onze schoolontwikkeling, met als doel om alle leerlingen te laten schitteren.  Je houdt van de uitdaging om met iedere leerling samen uit te vinden wie hij is en wat hij kan.  Je combineert actuele vakdidactiek met vernieuwende werkvormen, en geeft je persoonlijke talent graag een plek in je klas en de school.  Ook draag je bij aan de teamontwikkeling naar een open en professionele teamcultuur, waarin teamleren een grote plek heeft. Je houdt van samen werken, leren én samen plezier maken.
 
Functie-eisen ● HBO/WO-opleidingsniveau met lesbevoegdheid; ● afgeronde PABO-opleiding;
 
Wij bieden: Aandacht voor groei en ontwikkeling; Samenwerken binnen een betrokken team; Inschaling conform CAO PO L10.
 
Word jij hier blij van? Voel jij je aangesproken en heb jij zin om de uitdagingen van deze tijd met ons aan te gaan? Dan nodigen wij je van harte uit om je bij ons aan te sluiten. Mail je brief, met CV en eventueel wat je verder van jezelf wilt laten zien, naar ​lotte.hidding@obs-deglobe.nl​, onder vermelding van ‘sollicitatie middenbouw’’. Voor vragen kun je bellen naar 06-53396007. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 en 6 juni in de middag of avond. De tweede gesprekken vinden plaats op 10 en 12 juni in de middag of avond. Op 30 mei vindt de brievenselectie plaats. 

Eisen

Functie-eisen
- Afgeronde PABO-opleiding;
- bereid tot het volgen van studie of nascholing; 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
- De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-PO;
- Scholing en ontwikkeling;
- ruime reiskostenvergoeding;
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Lotte Hedding, directeur. Te bereiken via 06-53396007 of via lotte.hidding@obs-deglobe.nl   

Reageren op deze vacature kan tot 29 mei 2019.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.