Vacature Roostermaker 0.8 - 1,0 fte MLC2019010 in Cuijk

Onderwijs

Over Merletcollege

Naam school
Merletcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Cuijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Roostermaker 0.8 - 1,0 fte MLC2019010 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
15-05-2019
FTE
0,8
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Met ingang van 1 augustus 2019 zijn wij, op onze locatie in Cuijk, op zoek naar een ervaren roostermaker voor minimaal 0,8 fte (32 uur). Het gaat om een tijdelijke vacature t/m 31 juli 2020 met uitzicht op een vast dienstverband.

Als roostermaker adviseer je de directie met betrekking tot de planning van het onderwijs, maak je de (jaar)planning van de verschillende onderwijsactiviteiten en wijs je de onderwijsfaciliteiten toe. De werkzaamheden bestaan uit advisering van de directie en overig management met betrekking tot de op te stellen (jaar)planning van het onderwijs m.b.t de roosters en de centrale criteria die daarbij gelden. Je stelt notities op over (langere termijn) knelpunten in het roosterproces en draagt oplossingen daarvoor aan. Je kunt, binnen de kaders van wet- en regelgeving en werkafspraken, de wensen van de diverse partijen zoveel mogelijk vertalen naar de diverse roosters. Daarnaast produceer je overzichten van alle roosteractiviteiten, verwerk je de dagelijkse roosterwijzigingen, maakt diverse roosters zoals het proefwerkrooster, het rooster voor rapportvergaderingen, tijdens excursies of bij afwezigheid en informeer je docenten en leerlingen tijdig over roosters en roosterwijzigingen. Ook werk je samen met de overige gebruikers van Zermelo, o.a. met betrekking tot de formatie.

We verwachten van jou, dat je snel en actief kunt inspelen op vragen vanuit de onderwijsteams. Je bent zorgvuldig en nauwkeurig, maar ook flexibel. We verwachten dat je knelpunten en signalen bespreekbaar maakt, maar ook pro actief met oplossingen aan de slag gaat.

Functie-eisen
- HBO/MBO+ werk- en denkniveau
- Je hebt affiniteit en ervaring met het maken van roosters binnen het onderwijs;
- Je bent vaardig in het werken en hebt ervaring met geautomatiseerde (rooster)programma’s
(Zermelo/Magister);
- Je bent communicatief vaardig;
- Je werkt nauwkeurig en hebt een groot kwaliteitsbewustzijn;
- Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en relativeringsvermogen;
- Je bent creatief en kan buiten de kaders denken;
- Je kunt een goede balans vinden tussen de verschillende belangen van de diverse partijen;
- Bereidheid tot het volgen van training en (bij-)scholing;
- Ervaring als roostermaker, bij voorkeur in het onderwijs, is gewenst.

Het maandelijkse bruto salaris bij indiensttreding is afhankelijk van je (relevante) ervaring en opleiding (min. € 2159 - max. 4071,- bij een volledig dienstverband).

Voor meer informatie over het Merletcollege, bekijk onze website, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Is je interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Je motivatiebrief en cv kun je tot uiterlijk 8 juni 2019 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.