Vacature Conrector onderwijs Luzac Amsterdam in Amsterdam

Onderwijs

Over Luzac College Amsterdam

Naam school
Luzac College Amsterdam
Contactpersoon
Recruitment Luzac
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Conrector onderwijs Luzac Amsterdam 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Aantal uren
32-40 uur
Omschrijving
Jij vormt samen met de rector en conrector leerlingbegeleiding het kernteam van Luzac Amsterdam. Met elkaar sturen jullie de twee locaties aan: Luzac College en Luzac Lyceum.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van al het onderwijzend personeel (docenten, steunlesdocenten en surveillanten). Tevens geef je feedback op wat er zich tijdens de lesuren afspeelt. Jij bezoekt de lessen en bespreekt deze na met de docenten.

Verder stuur je op onderwijsopbrengsten en leg verantwoording daarover af aan de inspectie van het onderwijs.

Luzac Amsterdam
We zijn gehuisvest in twee authentieke schoolgebouwen. College (vavo) Passeerdergracht en Lyceum (vo) Uiterwaardenstraat. De werksfeer is net al de stad Amsterdam: bruisend, dynamisch, direct en snel schakelend. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
  • Je hebt een minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met lesgeven
  • Leidinggevende ervaring is een pré
  • Je bent procesgericht, je hebt een visie op onderwijs(vernieuwing) en bent een expert op het gebied van didactiek
  • Je bent in staat om mensen mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en processen
  • Je durft snel, maar weloverwogen beslissingen te nemen en bent in staat om alle betrokken partijen ervan te overtuigen dat dit de beste beslissing is
  • Je bent constructief kritisch en neemt initiatief om zaken te verbeteren, zowel landelijk als op de eigen vestiging
  • Je bent in staat in een hectische omgeving de rust te bewaren en planmatig te werken
 Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Luzac biedt 30 vakantiedagen en een pensioensregeling via Nationale Nederlanden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Stuur ons je motivatie plus een cv t.a.v. Femke Looijenga via de ‘solliciteer direct’ button.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.