Vacature Docent Nederlands in Hilversum

Onderwijs

Over Stichting Gemeentelijk Gymnasium

Naam school
Stichting Gemeentelijk Gymnasium
Contactpersoon
Mevr. Van der Lee
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) is een zelfstandig gymnasium met 1045 leerlingen en 110 personeelsleden. We bieden een inspirerende leeromgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Van de Inspectie van het Onderwijs ontving het GGH in januari 2018 het predicaat Excellente School.

We zijn een eigentijds gymnasium dat handelt en denkt vanuit een mondiaal perspectief. De uitdagingen van de toekomst vragen bij uitstek om gymnasiale vaardigheden: probleemoplossend, empathisch  en creatief denken evenals de capaciteit zich genuanceerd te kunnen uitdrukken.
 
We bieden uitstekend onderwijs in een sociaal veilige omgeving met een ambitieuze leercultuur. De ontwikkeling van de leerling – op zowel intellectueel als persoonlijk vlak -  is wat de school drijft. We begeleiden hem of haar vanuit de notie van dienstbaar leiderschap.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
15-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1 fte
Omschrijving
Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum is een zelfstandig gymnasium met op dit moment ongeveer 1070 leerlingen en 115 personeelsleden. De school heeft een sterke regionale functie: leerlingen komen uit Hilversum en wijde omgeving. We beschikken, na een recente grootschalige renovatie, over een modern en sfeervol gebouw. Als gymnasium bieden we een inspirerende leer- en onderwijsomgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Cultuur krijgt bij ons veel aandacht, het aanbod is omvangrijk en van hoge kwaliteit. We streven naar verhoging van het ambitieniveau bij onze leerlingen. Dit kan in onze visie niet zonder kennis van de veranderende mondiale samenleving. Daarom hebben we ons onderwijs inmiddels uitgebreid met Chinees en Cambridge Certificates. Bovendien besteden wij veel aandacht aan versterking van de sociale competenties bij de leerlingen. Tevens zijn wij B├Ętapartner en UP-school.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij zoeken zo spoedig mogelijk een enthousiaste docent(e). 


Wij vragen:
- relevante kennis en ervaring
- uitdagende lesmethodiek om leerlingen te motiveen en te interesseren voor het vak
- lesbevoegdheid Nederlands 1e graad
- enthousiaste werkhouding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
De CAO-VO is van toepassing

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken?
stuur dan z.s.m. je motivatiebrief en cv.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.