Vacature Docent Wiskunde 0,8 wtf 192008JM in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 0,8 wtf 192008JM 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
14-05-2019
FTE
0,8
Omschrijving
2College Jozefmavo heeft i.v.m. ziekteverlof per ingang van schooljaar 2019-2020 een vervanging wiskunde voor 0,8 FTE van 19 augustus tot eind oktober; mogelijk wat langer.
2College Jozefmavo is een kleinschalige VMBO G/T school met ± 600 leerlingen nabij het centrum van de stad Tilburg. In juli 2017 is de schitterend nieuwe school op loopafstand van het station in gebruik genomen..

Wij zijn op zoek naar een energieke collega, die:
- ervaring heeft als docent wiskunde of voor het vak wiskunde studeert,
- gevoel heeft voor het begeleiden van VMBO-leerlingen,
- goed wil samenwerken met de andere collega’s wiskunde in de sectie.

Een kandidaat met een bevoegdheid wiskunde of studerend voor dat vak geniet de voorkeur. Als je interesse hebt voor deze baan, verzoeken wij je dit voor 1 juni 2019 aan ons kenbaar te maken.
Frank Kraus, vestigingsdirecteur 2College Jozefmavo
kraus.f@2College.nl. tel: 06-45204780

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.