Vacature Docent MVI - Media, Vormgeving & ICT in ROTTERDAM

Onderwijs

Over G.K. van Hogendorp

Naam school
G.K. van Hogendorp
Contactpersoon
Dhr. L. Braber
Plaats
ROTTERDAM
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving
De G.K. van Hogendorp staat bekend als een kleinschalige, veilige en gestructureerde school.
Creativiteit, kwaliteit en talentontwikkeling staan centraal.
Het curriculum is veelzijdig en uitdagend met onder meer vakken als Spaans, Wereldoriëntatie en Mens in Ontwikkeling en de profielen:
- Media, Vormgeving & ICT
- Economie & Ondernemen
- Zorg & Welzijn 

Veelvuldige (op talentontwikkeling en het bedrijfsleven gerichte) projecten, het denken in kansen & mogelijkheden, aandacht voor het individuele kind en het verzorgen van betekenisvol onderwijs, zijn kenmerkend voor de school.
 
GKH is een onvervalst Rotterdamse school. Pro-actief, sociaal, creatief, flexibel en ondernemend; een school met de blik naar buiten gericht.  Ons gezamenlijke uitgangspunt wordt gevormd door de vraag wat is er nodig om onze leerlingen succesvol te laten zijn in het vervolgonderwijs, in hun privéleven en in de maatschappij? Ewelke leerling leveren wij af
Het antwoord geven wij met elkaar door het curriculum te vormen rondom de leerling. De leerling die weet wat er van hem verwacht wordt binnen de school, op zijn stageplaats en op zijn vervolgopleiding. De leerling die zich krachtig en capabel beweegt in de maatschappij én in zijn persoonlijke leven. Deze leerling is immers pro-actief, sociaal competent, weerbaar, assertief, empatisch, creatief, flexibel en ondernemend, houdt zich aan afspraken, kan goed samenwerken, komt op tijd en benadert zaken met humor en relativeringsvermogen. 

Het team is betrokken en zeer sociaal. Men helpt elkaar en zorgt voor elkaar en dit biedt leerlingen een prettige omgeving om in te leren en te leven. Docenten staan open voor vernieuwing en verbetering, en deze aanpak is dan ook goed zichtbaar in de school: deze is volop in ontwikkeling. Het vak MVI wordt enthousiast aangepakt, door middel van investeringen, scholing en het aanbieden van spannende keuzevakken voor de leerlingen. Met Zorg & Welzijn wordt gestart in het schooljaar 2019-2020 met een prima ingericht lokaal. 

Wil je weten wat onze school allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hier onze informatiefilm.


 

Vacature

Functietitel
Docent MVI - Media, Vormgeving & ICT 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8095
Aantal uren
17
Omschrijving
Vanwege (langdurige) ziektevervanging zoeken wij een enthousiaste docent Media, Vormgeving & ICT voor onze bovenbouw.
Leerlingen in klas 3 en 4 die gekozen hebben voor het profiel MVI krijgen van jou les in ICT en Interactieve Vormgeving.
Daarnaast bieden we een tal van keuzevakken aan, waar jij ook kunt uitmaken welke keuzevakken dicht bij jouw interesse en expertise gebied staan.

We hebben een lokaal met Apple computers, een snijplotter, een 3D printer, een prachtige A2 Fotoprinter, nieuwe DSLR camera's waar je met de leerlingen mee aan de slag gaat. De nadruk van deze vacature ligt op ICT en IA, waarbij kennis van hardware, netwerken, IP camera's en Raspberry Pi een pré is.

We zijn volop bezig met de ontwikkeling en profilering van het vak MVI op de GKH en gaan hier ook véél in investeren.

Je geeft les aan leerlingen uit de Basisberoeps- en kaderberoepsgerichte- en gemengde leerweg en bent ook mentor van een klas.
Je bereid ze voor op hun MVI CSPE examen , maar begeleid ze ook bij het kiezen van de juiste vervolgopleiding.


Ben jij lekker creatief, pro-actief en heb je een klik met VMBO leerlingen? 
Solliciteer dan op deze functie.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.