Vacature docent handvaardigheid/tekenen in Apeldoorn

Onderwijs

Over Veluws College

Naam school
Veluws College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Apeldoorn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Veluws College is een brede scholengemeenschap met drie katholieke vestigingen in Apeldoorn en een oecumenische in Twello. De school staat bekend om het brede en onderscheidende onderwijsaanbod, de zorgvuldige begeleiding en om het gebruik van ICT in het onderwijs. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin we respect hebben voor de ander en onze leefomgeving en waarin we ons bewust zijn van onze persoonlijke verantwoordelijkheid. Daarbij laten we ons inspireren door christelijke waarden en normen.

Vacature

Functietitel
docent handvaardigheid/tekenen 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Omschrijving
Docent handvaardigheid/tekenen

Pointilist of Pollock, Erskine of Zadkine: zie jij daar meteen beelden bij? Zit jij ook altijd te kriebelen, te tekenen of te kleuren op een tijdschrift of servet? Creatief en innovatief; een hoofd vol verhalen en gevoelens … geef jij onze leerlingen kleur, structuur en perspectief? De Veluwse Onderwijsgroep is op zoek naar een enthousiaste docent Beeldende Vorming die kan inspireren, motiveren en coachen; boeiend, eigentijds en toekomstgericht.

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor deze vacature! Wij zijn de Veluwse Onderwijsgroep en heel benieuwd naar jou. Voor het komende jaar willen we al onze zaakjes weer tiptop in orde hebben en daarom hebben we nu al deze vacature geplaatst.

Passen wij bij elkaar?
Je weet wel waar jouw kracht ligt: je kunt inspireren, motiveren en coachen. Je bent een deskundige op jouw gebied, maar je kunt ook met andere samenwerken. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat het om mensen draait en boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk.

Wij geloven dat ieder mens van waarde is. Met ons onderwijs willen wij leerlingen stimuleren hun persoonlijke waarde te ontdekken, hun ambities te ontwikkelen en hun talenten te delen met anderen. Onze medewerkers motiveren we vanuit hun deskundigheid kritisch naar het onderwijs te (blijven) kijken. Daarom krijg je de ruimte om vanuit vertrouwen te experimenteren met onderwijsconcepten en -vernieuwingen.

Enthousiast over deze visie? Reageer meteen via de site www.veluwseonderwijsgroep.nl.
We zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in gesprek komen. Voor een gesprek met een goede docent maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met 26 mei 2019. Wacht niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Eerst nog wat meer weten?
De Veluwse Onderwijsgroep is een modern en breed samenwerkingsverband van tien openbare, christelijke en katholieke scholen voor voortgezet onderwijs en zestien basisscholen. Eigentijds en vooruitstrevend onderwijs, waarmee we jonge mensen begeleiden op weg naar volwassenheid: dat is wat we willen. Wij geloven dat ieder mens zich kan ontwikkelen tot een waardevol lid van onze maatschappij.

Onze scholen doen dat door het stimuleren en ontwikkelen van kansen en talenten bij leerlingen èn medewerkers. Het onderwijs verandert en daarom werken we aan een lerend klimaat, bijvoorbeeld door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Want ook als docent blijf je natuurlijk jouw bekwaamheid verder ontwikkelen; zelfs als je door wil stromen naar een andere positie.

Het Veluws College Cortenbosch; kansen om te groeien
Het Veluws College Cortenbosch heeft alle leerwegen van het vmbo (basis, kader, gemengd, mavo) in huis. Of leerlingen nu het liefst praktisch bezig zijn of zich liever richten op de meer theoretische lesstof: Cortenbosch helpt hen het hoogst haalbare niveau te bereiken! Dat doen we met goed onderwijs en uitdagende, toekomstgerichte vakken. Leerlingen krijgen volop kansen om te werken aan hun toekomst en talenten. Bijvoorbeeld in het ICT-LAB of tijdens de Fl@xuren en de PlusVakken. Op het Veluws College Cortenbosch is oog voor iedereen: in de les en in de rest van de school. De sfeer is er veilig en prettig.
 
Wij bieden:
  • Wtf circa 0,3000 – 0,4000 (circa 7 tot 10 lessen)
  • Per direct, vervanging zwangerschap
  • minimaal € 2.689 en maximaal € 4.098 bij een fulltime dienstverband
  • reiskostenvergoeding
  • intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten
  • ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling
  • studieverlof en opleidingsbudget
  • cafetaria-regeling met o.a. sportschool programma en fietsplan
     
Heb je nog vragen? Mail of bel gerust met Jan van der Perk, adjunct-directeur, j.vanderperk@veluwseonderwijsgroep.nl of 055 - 5216377.
 
Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.