Vacature Docent beeldende vorming/ CKV in Weesp

Onderwijs

Over Vechtstede College

Naam school
Vechtstede College
Contactpersoon
Annerieke Kroeze
Plaats
Weesp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Vechtstede College is een middelgrote school voor mavo, havo, vwo en tweetalig vwo in Weesp. Wij combineren gedegen onderwijs met vernieuwingen, bijvoorbeeld op het gebied van ICT.

In ons onderwijs stellen we aan leerlingen hoge eisen, maar bieden we ook veel ruimte. Dat leidt tot goede resultaten, enthousiaste leerlingen en veel belangstelling van toekomstige leerlingen en hun ouders. Onze havo draagt al enkele jaren het predicaat Excellent.

Vanuit deze stabiele basis werken we onder meer aan digitalisering. Al onze leerlingen en docenten werken met een Chromebook en de Google Classroom-omgeving. Daarnaast staan we bekend om de aandacht voor kunst & cultuur. Elk jaar zijn veel leerlingen en docenten betrokken bij onze culturele activiteiten, zoals het Vechtstede Theater, het Open Podium en VSC Cultureel.

Het Vechtstede College maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.

 

Vacature

Functietitel
Docent beeldende vorming/ CKV 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,60 - 0,80
Omschrijving
Werken op het Vechtstede College
Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
We zoeken een docent die creatief en energiek is, ervaring heeft in het geven van de vakken BV en CKV, goed kan samenwerken en iemand die mee wil werken aan het ontwikkelen voor zowel het BV-lesprogramma als het CKV-lesprogramma. We starten volgend jaar in nieuwe kunstlokalen, dus een flexibele houding en de wil om mee te werken aan het inrichten van de lokalen, stellen we op prijs. We verwachten ook dat je meehelpt met het organiseren van de culturele activiteiten voor het vak CKV.
Lijkt het je leuk om op het Vechtstede te werken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Het Vechtstede College verwacht dat je:
  • bevoegd bent
  • goed kunt lesgeven
  • de mogelijkheden van digitale leermiddelen ziet en toepast in je lessen
  • aan leerlingen zowel hoge eisen stelt als ruimte biedt
  • zelf voortdurend wilt blijven leren en ontwikkelen
  • betrokken bent en bijdraagt aan de ontwikkeling van de school.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB van de cao-vo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 25 mei 2019.
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met mw. A. Kroeze (plv. rector Vechtstede College), bereikbaar via 0294 - 80 52 68. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.