Vacature Groepsleerkracht groep 5/6 in Haarlemmerliede

Onderwijs

Over Franciscusschool

Naam school
Franciscusschool
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Haarlemmerliede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 5/6 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
1-8-2019
Referentienummer
07RF
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,425
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor groep 5/6 die ons enthousiaste team komt versterken op een kleine dorpsschool in een groene omgeving.

Wat verwachten wij van je
Wij zoeken een betrokken en nieuwsgierige leerkracht die deze uitstraling ook voor 100% heeft. Je vindt bij ons een fijne werkplek met enthousiaste en betrokken collega’s die volop bezig zijn om door middel van samenwerkend- en ontdekkend leren de kinderen actief te betrekken bij hun leerproces.

Wat hebben wij te bieden
Spelen en leren in het groen is ons motto. Wij bieden een sfeervolle, knusse school op een unieke plek aan de Lie, midden tussen landelijk groen en toch vlakbij Haarlem. Wij zijn op weg om een Kanjerschool te worden. De kleine groepen (gem. 20 kinderen) maken dat ieder kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft om op te groeien als getalenteerd en waardevol mens. Wij zijn volop bezig om ons onderwijs nog beter te maken o.a. door inzet van Teach like a champion.Wij werken nauw samen met onze collega’s
van de peuter- en buitenschoolse opvang in de school. Als speerpunt hebben we lezen, invulling van wereldoriëntatie en creatieve
vakken. Er is voor jou als nieuwe collega voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling of inzet van jouw talent, graag zelfs!


 

Eisen

Functie-eisen
Afgeronde Pabo opleiding.
Ervaring in groep 5/6 is een pre. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen wij een motivatiebrief en CV. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.