Vacature Docent Natuurkunde in Amstelveen

Onderwijs

Over Amstelveen College

Naam school
Amstelveen College
Contactpersoon
Mevr. A. Vermaseren
Plaats
Amstelveen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Haal het beste uit jezelf! Dat is ons motto!
Het Amstelveen College is een openbare school met 1600 leerlingen te Amstelveen. Wij dagen leerlingen en medewerkers uit het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door uitdagende lessen te geven, door het aanbieden van de plusprofielen sport, expressie en natuurtalent en door een uitgebreid aanbod van buitenschoolse activiteiten. Het Amstelveen College is Universum school en stimuleert leerlingen tot het kiezen van bètavakken en bèta vervolgopleidingen.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,60
Omschrijving
Per 1 augustus zoeken wij een enthousiaste docent natuurkunde (0,6 fte). De vacature betref lessen in de mavo, havo en vwo onderbouw.
 


Groot in kleinschaligheid.
Het Amstelveen College is een school voor openbaar onderwijs voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en vwo-Xtra. De school beschikt over een eigentijds en goed geoutilleerd gebouw waar onderwijs wordt aangeboden aan ruim 1.700 leerlingen. De leerlingen vinden dagelijks hun plek in hun eigen afdeling met een eigen afdelingsleider en eigen voorzieningen.

Het Amstelveen College staat ook voor hoogwaardig eigentijds onderwijs met een laptop als leermiddel,  digitale geletterdheid in de leerlijn en 3D-modules in de vaklessen. Vanaf klas 1 biedt de school een excellentie- en ondersteuningsprogramma aan op de mavo, havo en vwo. Ook zijn er een aantal specifieke leerlijnen zoals de plusprofielen (sport, expressie, ondernemerschap en bètatalent), het Cambridge & DELE Programma en excellentiemodulen bèta in de onder- en bovenbouw. 

Ouders, leerlingen en personeel zijn tevreden over de school en met name op het gebied van veiligheid scoort de school hoog. De resultaten zijn goed en vanuit de inspectie is sprake van basistoezicht. De missie van het Amstelveen College is samengevat in het statement:
 
Haal het beste uit jezelf en elkaar

 
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Binnen het Amstelveen College wordt veel waarde gehecht aan het begeleiden van startende en nieuwe docenten. Het leren van en met elkaar is een van de kernwaarden van de school. De basis van deze kernwaarde is een onderzoekende, lerende en ontwikkelingsgerichte houding in samenwerking met werkplekbegeleiders, docentencoaches, sectieleiders en de schoolleiding.
In het driejarig inductietraject wordt specifiek aandacht besteed aan de vijf rollen van de leraar. Daarnaast ondersteunen de kwartiermakers de startende en nieuwe docenten bij een goede start op het Amstelveen College. Zo halen we het beste uit elkaar!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van de huidige aanstelling en aanwezige competenties is inschaling LC.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij je sollicitatie via Meesterbaan
 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.