Vacature Twee groepsleerkrachten en bouwcoördinator in Landsmeer

Onderwijs

Over St. Augustinus

Naam school
St. Augustinus
Contactpersoon
Mevr. A. Jorigas
Plaats
Landsmeer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Basisschool St. Augustinus staat in Landsmeer op een ‘gouwe plek’ met inspirerende mogelijkheden. Het natuurgebied Ilperveld grenst aan het speelterrein. Ilperveld is uniek vanwege het landschap met veenweide en zeldzame flora en fauna. Die natuur is voor de school dan ook een inspiratiebron die benut wordt voor ontdekkend ‘natuurlijk’ leren. Daarbij halen leerkrachten de natuur in de school én ze trekken er met de kinderen op uit.
 
Vreedzaam en positief
Om het sociale en emotionele klimaat in klas en school te verbeteren en te verrijken, werkt St. Augustinus met het programma van de Vreedzame School. De Vreedzame School is meer dan een lesmethode. Het is een filosofie, een aanpak, waarin de eigen kracht van kinderen centraal staat. Belangrijk is de toepassing van het gedachtegoed van de Vreedzame School op elk moment in elke situatie. Met St. Augustinus als Vreedzame School wordt gestreefd naar een cultuur waarin leerlingen, personeel en ouders zich betrokken en verantwoordelijk voelen en op een positieve manier met elkaar omgaan. Leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor het klimaat in de klas en school, op hun eigen leeromgeving en hun eigen ontwikkeling.
Jaarlijks worden leerlingen uit groep 7 en 8 getraind als mediator. Bij mediation bemiddelen deze leerlingen bij conflicten.

Vacature

Functietitel
Twee groepsleerkrachten en bouwcoördinator 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,8
Omschrijving
Wij zoeken per 1 augustus a.s. twee Midden-Bovenbouwleerkrachten en een bouwcoördinator

Voor de bouwcoördinator geldt een wtf van 0,1 (mogelijke uitbreiding met taakuren i.o)

De functie van Leerkracht bij de St. Augustinusschool in Landsmeer
St. Augustinus is een school met 230 leerlingen in een dorp in het groen, onder de rook van Amsterdam. De school heeft goede resultaten, een kleinschalig karakter en een gemoedelijke sfeer. We combineren werken met methodes met thematisch werken. We richten ons op de toekomst door het werken met tablets middels Snappet. In de groene omgeving van ons mooie schoolgebouw werken we graag in de natuur in het Ilperveld dat grenst aan de school. Daarnaast zijn we een Vreedzame School.

Jouw groep en de aanstelling
We zoeken een leerkracht die gemotiveerd en leergierig is en affiniteit heeft met de bovenbouw. We zoeken iemand voor een gezellige midden-bovenbouwgroep en overleggen graag waar jouw talenten liggen om vervolgens samen te bepalen welke groep daarbij aansluit. We zijn een kleine school met een gemêleerd team. We vinden samenwerken en een fijne sfeer in het team erg belangrijk. We hebben een voorkeur voor een fulltimer, maar vier dagen is ook mogelijk.

Eisen

Functie-eisen
Wat voor een Leerkracht ben jij en wat neem je mee?
· Een afgeronde Pabo-opleiding
· Goed klassenmanagement
· Bekend zijn met Snappet is een pré, maar geen must
· Interesse in uitdagend en thematisch gericht onderwijs.
· Bereid samen te werken met collega’s en ouders
· Een reflectieve en open houding.
· Bereid te leren en je te ontwikkelen (we zijn nooit uitgeleerd).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Voor sollicitanten met bevoegde opleidingsachtergrond en overeenkomstige verantwoordelijkheden en taken binnen de nieuwe school is schaal L11 bespreekbaar.

Ons aanbod
We bieden je een leuke, dynamische werkomgeving en een betrokken team dat met elkaar werkt aan de ontwikkelingen van de school. In de bovenbouw heerst een fijne, veilige sfeer voor kinderen, leerkrachten en ouders.
· Werken met moderne methodes en ontwikkeling in het werken met Snappet.
· Een gemotiveerd en betrokken team.
· Een betrokken en actieve ouderpopulatie
· Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding en geen parkeerkosten.
· We zijn verbonden aan een plusklas voor hoogbegaafdheid.
· We maken onderdeel uit van ASKO-scholen, een groot schoolbestuur met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
· We nemen deel aan ASKO-studiedagen bieden ook binnen het ASKO-bestuur veel mogelijkheden tot scholing voor iedere medewerker
· Samenwerking met Landschap Noord-Holland en IVN Twiske
· Een prachtige (leer)omgeving voor ons natuuronderwijs.

Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van 31 basisscholen in Amsterdam en omgeving. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals Opleiden in de School en leren met ICT 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als leerkracht bij de St. Augustinusschool? Neem dan meteen contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv met een korte motivatie en het aantal dagen dat je wil werken. Bericht ons via onderstaand mailadres en kijk op de website!

Contact:
Contactpersoon: A. Jorigas
Schoolleider St. Augustinusschool
De Gouwe 21
1121 GC Landsmeer
Tel 020 4821581
staugustinus.directie@askoscholen.nl

Wij voeren gesprekken vanaf maandag 20 mei 2019.
Website: www.basisschoolaugustinus.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.