Vacature MBO Docent Nederlands, 2e graads (0,4 FTE) in Breda

Onderwijs

Over NIVVO Breda

Naam school
NIVVO Breda
Contactpersoon
Mevr. D. Gil Corral
Plaats
Breda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
MBO Docent Nederlands, 2e graads (0,4 FTE) 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
16 uur
Omschrijving
Voor een MBO onderwijsinstelling in de regio van Rotterdam zijn we op zoek naar een docent Nederlands. Ben jij de docent die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Functie
Voor een MBO onderwijs instelling in de regio van Rotterdam zijn wij voor volgend schooljaar op zoek naar een docent Nederlands. Het betreft een vacature voor 0,4 FTE. Als docent Nederlands ben jij in staat de leerlingen goed te begeleiden en te coachen. Door lessen goed voor te bereiden zorg jij ervoor dat deze op elkaar aansluiten en samenhangen.

Functie eisen
 • 2e graads bevoegd voor het vak Nederlands of bezig met het afronden van je opleiding;
 • minimaal 2 jaar relevante werk en/of stage-ervaring;
 • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
 • Je hebt ervaring met het lesgeven aan MBO-leerlingen;
 • Je beschikt over de volgende competenties: motiveren van leerlingen, flexibel, sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Inlichtingen
Desiree Gil Corral 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.