Vacature Teamleider VO in Oostburg

Onderwijs

Over Zwincollege

Naam school
Zwincollege
Contactpersoon
Mevr. Ankéla Booij
Plaats
Oostburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Zwin College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in West Zeeuws-Vlaanderen met alle opleidingen onder één dak. De school telt 800 leerlingen in het schooljaar 2018-2019 en rond de 100 medewerkers. Kenmerkend voor het Zwin College is de persoonlijke benadering. Het personeel kent de leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We proberen met elkaar een veilige omgeving te creëren waar mensen, leerlingen, ouders en personeel zich thuis voelen. Dit vormt een goede basis voor een succesvolle schoolcarrière op het Zwin College. Het eindresultaat is een waardevol diploma, waarmee je verder kunt op een vervolgopleiding waar dan ook.

Onderwijs op het Zwin College betekent niet alleen dat je kennis vergaart en vaardigheden leert in de vakken van de lessentabel, maar ook dat je kennismaakt met culturele en sportieve activiteiten en de ‘wereld buiten West-Zeeuws-Vlaanderen’. Op die manier proberen wij onze leerlingen optimaal voor te bereiden op ‘het leven’ in de brede zin van het woord. Het ontdekken van eigen talenten, die samen met anderen ontwikkelen, leren dat iedereen verschillende talenten heeft en elkaar ook respecteert. Wij proberen leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn en welke vervolgkeuzes bij hen passen.


 

Vacature

Functietitel
Teamleider VO 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1.0 fte
Aantal uren
20-25
Omschrijving
Voor onze locatie het Zwin College in Oostburg zijn wij met ingang van 1 augustus 2019 op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van:
 
Teamleider m/v
 1.9 fte - schaal 12 CAO VO

Functie:
Voor de functie van teamleider zijn wij op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team en die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de scholengemeenschap.
 
Werkzaamheden:
Als teamleider neemt je deel aan in- en externe advies- en overlegorganen aangaande het onderwijs in de brede scholengemeenschap, school of locatie. Je bent lid van het managementteam en adviseert de directeur/rector over vernieuwing van het onderwijsbeleid. Verder geef je leiding aan de docenten en voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent verantwoordelijk voor de personele zorg, het personeelsbeheer, de werving en selectie van personeel en bewaakt en bevordert de identiteit/cultuur van de school. Je draagt zorg voor de rapportvergadering en bent verantwoordelijk voor de communicatie naar ouders en de responsgroep.
 
Kennis en vaardigheden:
Van de teamleider verwachten we een brede kennis van en inzicht in het onderwijs en van de maatschappelijke ontwikkelingen binnen het onderwijs. Naast kennis van onderwijskundige processen ben je in staat om onderwijskundig beleid te ontwikkelen en heb je ervaring met het opstellen van uitvoeringsplannen. Je bent in staat om het team sturing te geven en te begeleiden in de veranderingsprocessen die optreden door de fusie. Met je persoonlijkheid creëer je een open aanspreekcultuur en een veilige werkomgeving.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De functie van teamleider wordt conform CAO VO gehonoreerd in schaal 12 (minimaal
€ 3.561,- tot maximaal € 5.546,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  De vacature zal zowel intern als extern uitgezet worden waarbij interne kandidaten de voorkeur genieten.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de teamleider die wij zoeken?
Solliciteer dan voor 27 mei 2019 naar deze vacature door een sollicitatiebrief met CV te sturen t.a.v. mevrouw A.J.H. Booij, Personeelsadviseur VO Zeeuws Vlaanderen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.