Vacature Sector Secretaris in Rotterdam

Onderwijs

Over Stichting BOOR

Naam school
Stichting BOOR
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Sector Secretaris 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Omschrijving
ONS VERHAAL

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting. Binnen de sector (Voortgezet) Speciaal Onderwijs, 7 scholen en 17 locaties, zijn wij op zoek naar een sectorsecretaris. Een wereldbaan in een wereldstad, waar geen dag hetzelfde is.

WAT MAG JE VAN STICHTING BOOR VERWACHTEN?
Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Binnen BOOR is een breed scala aan onderwijsvormen aanwezig. Het speciaal onderwijs neemt daar een eigen plaats in.
WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?
Dat je een echte duizendpoot bent en natuurlijk goed kunt coördineren en organiseren. Je gedijt het beste in een dynamische werkomgeving en kunt snel schakelen. Drukte? Daar word jij alleen maar blij van. Naast jouw dagelijks administratief, agendabeheer, regel en afstemmingswerk ben je de spin in het web van de sector. Het is zeker geen 9 tot 5 baan. Je voelt je prettig in een werkomgeving met veel dynamiek en soms ook hectiek.

Daarnaast:
• Ben je communicatief sterk in zowel je mondelingen als schriftelijke communicatie;
• ben je in staat om eigen en andermans grenzen te bewaken;
• loyaal en integer (ook bij tegenstrijdige belangen)
• toegankelijk, zichtbaar, en aanspreekbaar;
• betrokken op mens , relatie en inhoud;
• in hoge mate flexibel, denkt in kansen en oplossingen;
• vol humor en relativeringsvermogen;
• geen 9 tot 5 type.

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO PO. De functie is ingeschaald op schaal 11.Nadere informatie en solliciteren:
Graag ontvangen we je korte motivatiebrief en uitgebreid C.V. voor 24 mei 2019. Dit mag je mailen naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Heb je meer informatie nodig bel dan met Ronald Hendriccx 06-30056777
De gesprekken zullen plaats vinden in de week van 27 mei en 3 juni 2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.