Vacature ICT-MEDEWERKER in Schiedam

Onderwijs

Over Lyceum Schravenlant

Naam school
Lyceum Schravenlant
Contactpersoon
Mevr. B. Dahlhaus
Plaats
Schiedam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Lyceum Schravenlant is een openbare scholengemeenschap voor havo en vwo (atheneum).
Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Kernaspecten daarbij zijn:
- gevarieerde lessen in werkvormen;
- uitdagende aanpak waarbij hogere denkvaardigheden worden gestimuleerd;
- rekening houden met verschillen tussen leerlingen;
- functionele inzet van ICT middelen;
- prettig en veilig leerklimaat.
Dit noemen we de basis. Naast deze basis bieden we leerlingen 'plussen'. Enerzijds verstaan we hieronder een uitstekende begeleiding/ondersteuning voor leerlingen die dit nodig hebben en anderzijds extra uitdagingen voor leerlingen die meer aankunnen.
Basis en plussen geven invulling aan onze slogan: Jouw beste kans van slagen
Dit 'slagen' in niet alleen gericht op het behalen van een diploma, maar gaat verder dan dat: slagen in de maatschappij van morgen.
Die maatschappij van morgen heeft, naar onze visie, burgers nodig die positief in het leven staan en weten wat ze willen en kunnen. Zij zijn in staat anderen te accepteren en waarderen, wie die anderen ook zijn en waar zij ook vandaan komen. In die maatschappij zullen thema's als duurzaamheid en gezondheid (voeding en beweging) belangrijke vraagstukken zijn en in ons onderwijs zijn het dan ook regelmatig terugkerende thema's.
Wij zijn ervan overtuigd dat we onze doelen het best kunnen halen binnen een kleinschalige omgeving.
Wij zijn gehuisvest in een nieuw gebouw dat ruimte en openheid uitstraalt,  voorzien van alle moderne faciliteiten en veel aandacht voor een optimaal leefklimaat.
 
Bijzonderheden
We hebben betrokken personeel dat staat voor de school, haar ontwikkeling en de leerlingen.
Ook bij aanname van nieuw personeel is dit een belangrijk houdingsaspect.

Vacature

Functietitel
ICT-MEDEWERKER 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
01-09-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8 fte
Omschrijving
Functie omschrijving:
De werkzaamheden die deze functie met zich meebrengt zijn o.a.: het begeleiden van gebruikers bij geautomatiseerde systemen, oplossen van storingen aan onder andere, ipads, beamers, macbooks, PC- en randapparatuur, implementeren van nieuwe software/hardware en logboeken bijhouden.
De ICT medewerker zal aangestuurd worden door de ICT Coördinator.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale en zelfstandig werkende medewerker ICT die proactief handelt, het leuk vindt om met jongeren en pubers te werken en dit ook op een professionele manier doet. De kandidaat heeft een afgeronde relevante Mbo-opleiding en heeft minimaal enkele jaren relevante en recente werkervaring opgedaan bij voorkeur in een schoolomgeving. Tot slot is de medewerker ICT bereid om te (leren) werken met onderwijs gerelateerde software.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 6
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden:
De inschaling vindt plaats conform de CAO VO. De functie is ingeschaald in schaal 6. Op basis van een fulltime aanstelling betreft dit een salaris van minimaal €1.874,- bruto per maand. De maximale inschaling bij deze functie bedraagt €2.710,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Dienstverband:
Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
In eerste instantie zal er een contract van zes maanden aangeboden worden met daarna nog de mogelijkheid tot tijdelijke verlenging. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden bestaat er de mogelijkheid om op termijn een vast dienstverband aan te bieden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse in deze baan?
Uiteraard ontvangen wij graag uw sollicitatie! De sluitingsdatum voor deze vacature is 25 mei 2019
U kunt uw interesse kenbaar maken door op de onderstaande link te klikken. Uw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kunt u uploaden in Meesterbaan en deze ter attentie van mevrouw B. Dahlhaus versturen.
Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het navragen van referenties. Gelieve deze op te nemen in het Curriculum Vitae of tijdens de tweede gespreksronde ter beschikking te stellen. De eerste gespreksronde vindt plaats op in de week van 3 juni 2019
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.