Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over Basisschool Instituut Schreuder

Naam school
Basisschool Instituut Schreuder
Contactpersoon
Mevr. F. van Brenk
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Werken als leerkracht op de leukste basisschool in het culturele hart van Amsterdam? Dat kan! Basisschool Instituut Schreuder is gelegen aan een zijstraat van het Museumplein, het bruisende hart van de stad. De school kenmerkt zich door een mooie diversiteit aan kinderen, haar kleinschaligheid (rond 170 leerlingen) en een grote ouderbetrokkenheid.
Het team is enthousiast en wil zich continu blijven ontwikkelen. De leerkrachten geven les in de basisvakken volgens het IGDI-model en zijn zeer te spreken over De Vreedzame School. Komend schooljaar legt het team zich toe op het invoeren van DaVinci, waarbij wereldverkenning, 21e eeuwse vaardigheden, uitdaging aan talenten van kinderen en internationalisering worden meegenomen.
Er wordt gewerkt met Talentweken, Schreudertheater en een Socratesgroep voor de leerlingen die meer en andere uitdagingen nodig hebben. In alle groepen wordt Engelse les gegeven en voor de Engelstalige kinderen is er Spaanse les. 

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,375
Omschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die ons team wil komen versterken. We zoeken voor 2 dagen (een hele dag en een woensdag) die leuke, ervaren collega die bruist van idee├źn en duidelijk weet hoe hij/zij het onderwijs wil organiseren. De invulling zal gebeuren in een onder-/middenbouwgroep, maar werken in de bovenbouw behoort zeker tot de mogelijkheid. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Ervaring heeft sterke voorkeur, maar ook zij-instromers en startende leerkrachten worden uitgenodigd te solliciteren. 
Op Schreuder werken we met het leerstofjaarklassensysteem en gebruiken daarvoor de volgende methodes:
Alles Telt (rekenen), Veilig Leren Lezen (aanvankelijk lezen), Staal (taal en spelling), Estafette (technisch lezen), Da Vinci (wereldori├źntatie).

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
  • Kom langs op de Banenmarkt van AMOS op 16 mei a.s. van 16-18 uur (Ichtusschool, Davidstraat 101, Amsterdam)
  • Schriftelijk solliciteren graag via de mail. Stuur een motivatiebrief en c.v. s naar: Femmie.vanBrenk@amosonderwijs.nl, uiterlijk 30 mei a.s.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.