Vacature Conciërge m/v in Haarlem

Onderwijs

Over Mendel College

Naam school
Mendel College
Contactpersoon
Afdeling W&S
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Mendelcollege is een interconfessionele (rk/pc) school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en Engelstalig gymnasium/atheneum (tweetalig onderwijs). In deze school leren en leven bijna 1800 leerlingen en 200 medewerkers. Ons ruime en goed voorziene gebouw is gelegen in Haarlem-Noord, bij station Bloemendaal en het Pim Muliersportpark. De Mendeltuin vormt het hart van onze school. De school is gesticht in 1953 door de paters Augustijnen. Al meer dan vijftig jaar lang vervullen generaties Mendeliers hun taak: veel en goed leren, in onderlinge verbondenheid. Mensen leren van elkaar en daardoor groeien we en ontwikkelen we ons tot mede-mensen die elkaar in de schooldag ontmoeten. Onze medewerkers en de ouders van de leerlingen delen hierin.

Vacature

Functietitel
Conciërge m/v 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
19 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 fte (8 uur)
Omschrijving
Het Mendelcollege zoekt per 19-08-2019 een enthousiaste en flexibele conciërge voor werktijdfactor 0,2 fte.

De functie van conciërge betreft diverse soorten werkzaamheden, zoals baliediensten, kleine technische werkzaamheden, klaarzetten van materialen, ouder- en informatieavonden en alle overige in overleg uit te voeren werkzaamheden. Tevens is een goed pedagogisch contact met leerlingen van groot belang.

Onze voorkeur gaat uit naar een aanwezigheid van twee middagen per week. Werktijden worden in overleg vastgesteld. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 5 CAO-VO; maximaal € 2.588,- (bij een volle
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.