Vacature Docent leefstijl (2e graads) in Bemmel

Onderwijs

Over Over Betuwe College Bemmel

Naam school
Over Betuwe College Bemmel
Contactpersoon
Mevr. E. Kiphardt
Plaats
Bemmel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Over Betuwe College Bemmel
 
Het OBC Bemmel biedt leerlingen een gedegen opleiding vmbo-t, havo of vwo aan, in een school waar iedereen elkaar kent en waar zorg en aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan. Maar we doen meer: vanuit de veilige basis willen we voor onze leerlingen een venster op de wereld zijn, de wereld waarin zij na hun schoolloopbaan verder werken. We halen de buitenwereld de school binnen en we trekken er op uit. Dat doen we in het kader van een onderwijsprogramma dat veel aandacht besteedt aan kunst en cultuur, internationalisering, sport en bewegen, ondernemerschap en aan de exacte vakken. Onze tweetalige opleiding havo en vwo, waarin de leerlingen vanaf de eerste schooldag worden ondergedompeld in Engelstalige sferen, is bij uitstek de plek waar de buitenwereld en de school elkaar continu treffen; geheel terecht hanteert de tweetalige afdeling de slogan ‘Open up your world’.
 
OBC Bemmel kent ongeveer 1700 leerlingen verdeeld over twee gebouwen. Op de Essenpas is ons vmbo-t gehuisvest en op de Heister het havo en vwo. Om al die leerlingen hun eigen plek te geven, delen we de school op in afdelingen. Iedere afdeling heeft een eigen team en een eigen teamleider. De afdelingen zijn herkenbaar, met eigen werkkamers in het gebouw aanwezig. Leerlingen kunnen met hun vragen en problemen terecht op die werkkamers, waar ze ook weer hun docenten tegenkomen. Zo maken we kleine, vertrouwde plekken binnen de school.

Vacature

Functietitel
Docent leefstijl (2e graads) 
Plaatsingsdatum
14-5-2019
Met ingang van
Schooljaar 2019/2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
10
Omschrijving
Ben jij de vmbo-topper die als docent leefstijl het beste uit onze leerlingen wil halen?

Zoek jij een uitdagende baan op een prettige en uitstekende school in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen? Reageer dan op deze vacature!

Functie
Docent leefstijl (2e graads)
 
Omvang
10 lessen
 
Functie-eisen
Een 2e graads bevoegdheid Zorg en Welzijn en ervaring binnen vmbo-t is vereist.

Ingangsdatum
Schooljaar 2019/2020. Het betreft vervanging van afwezige docenten voor één schooljaar.
 
Contact
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de heer P. Kerrebijn, teamleider vmbo-t onderbouw via telefoonnummer 0481-470290.

Heb jij interesse in een nieuwe stap in jouw carrière, stuur dan uiterlijk 23 mei a.s. je gemotiveerde sollicitatie via Meesterbaan.
De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 27 mei a.s. tussen 10.30 uur en 13.00 uur.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.