Vacature Technisch Onderwijsassistent 0,4 fte 192007DUR in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijsassistent 0,4 fte 192007DUR 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
13-05-2019
FTE
0,4
Omschrijving
Voor onze locatie 2College Durendael zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste Technisch Onderwijsassistent. Het betreft een eerste dienstverband met uitzicht op vast voor 0,4 fte (schaal 7 conform de CAO VO).

We zoeken iemand die onze leerlingen kan begeleiden bij de praktijklessen biologie, zowel in de boven- als onderbouw. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de practica, het assisteren tijdens de lessen en het op orde houden van het kabinet en de inventaris.

Wat vragen we?
- Je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en een opleiding of achtergrond in de biologie. Als je biochemisch goed onderlegd bent is dit een pré.
- Je bezit een zelfstandige werkhouding en organisatorische capaciteiten. Je bent vaardig in het begeleiden van groepen leerlingen in verschillende werkvormen en vindt het leuk om jongeren te stimuleren om te leren. Ook blijf je bij op je vakgebied door zelf actief nieuwe kennis te verwerven.
- Je bent breed inzetbaar en kan goed samenwerken in een team met andere TOA’s en vakdocenten.
- Je vindt het belangrijk om veilig te werken. Daarnaast ben je vaardig met computerprogramma’s zoals MS Office en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Profiel van onze school:
2College Durendael biedt een breed onderwijsaanbod aan, variërend van vmbo-b, -k en -gt tot havo en vwo (waaronder ook tweetalig havo en vwo). De verschillende afdelingen hebben een eigen karakter, passend bij de eigen leerlingen. De school heeft in 2019-2020 ongeveer 1550 leerlingen en bijna 180 medewerkers. Ondanks deze omvang ervaren werknemers Durendael als een hechte school waar veel collegialiteit heerst. Op Durendael staat de leerling centraal, maar wordt deze ook gestimuleerd om zelfstandig te acteren. Daarbij staat ondernemend zijn hoog in het vaandel. Werknemers krijgen de ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling en worden in dit proces ook begeleid. Bij Durendael werken we samen om tot goed onderwijs te komen voor iedere leerling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.