Vacature leerkracht groep 7 in Rotterdam

Onderwijs

Over De Kameleon 

Naam school
De Kameleon 
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Kameleon is een openbare en sportieve basisschool met twee locaties gelegen in de wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. De school valt onder stichting BOOR. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 groepen nul en 16 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 32 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede, motorische en fysieke ontwikkeling van de leerlingen centraal staan.

Missie en visie
De Kameleon heeft de ambitie om uitstekend onderwijs te realiseren dat op maat, toekomst- en oplossingsgericht is, uitgaat van diversiteit en wordt gegeven vanuit de passie voor het kind. Deze ambitie realiseert het team door uitdagend, ondersteunend en kansrijk onderwijs te bieden dat uitgaat van het talent van ieder kind en door het kind als mede-eigenaar van zijn leerproces te beschouwen.

Motto en kernwaarden
Het motto van De Kameleon is ‘Samen verder komen’. In het motto staan de beginletters van de kernwaarden van de school, namelijk vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid. De kernwaarden vormen het uitgangspunt voor de inrichting van het onderwijscurriculum op De Kameleon. Vertrouwen is de basiswaarde. Het staat voor het vertrouwen van het team in het streven van kinderen naar ontwikkeling en in wat ze kunnen. De kinderen worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces en om kritisch democratische burgers te zijn waarbij het kind autonomie en kritisch denken combineert met sociale betrokkenheid: ‘Zorg goed voor jezelf, voor de ander en voor je omgeving.’ Hier liggen de kernwaarden verantwoordelijkheid en verbondenheid aan ten grondslag.

Het onderwijscurriculum op De Kameleon kenmerkt zich door diepte, variatie en rijke ervaringsmogelijkheden in verbinding met situaties in en buiten de school. Het team handelt vanuit de kernwaarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid en draagt bij aan de vorming van de persoonlijkheid van het kind. Het kind krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om zich te vormen. Het team biedt het kind hierbij veiligheid en ondersteuning passend bij zijn behoeften en talenten. Het team neemt ook verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling door van en met elkaar te leren en doelen oplossingsgericht te werken.

 

Vacature

Functietitel
leerkracht groep 7 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor onze bovenbouw zoeken wij een collega, die:
- ervaring heeft in groep 7;
- fulltime wil werken;
- graag creëert, ontwerpt en samenwerkt;
- energie krijgt van innovaties;
- van sporten houdt;
- humor heeft;
- en zich graag verder ontwikkelt.

Wij bieden een uitdagende, ondersteunende en gezellige werkomgeving. Prachtig gelegen aan het Zuiderpark vlakbij Ahoy.

Je werkt intensief samen met je parallel-collega, de co-teacher en de leerkrachten van groep acht, Amy, Danielle, Hans en GertJan, door op enkele vakgebieden groepsdoorbroken te werken.

Nadere informatie en solliciteren:
Nieuwsgierig geworden? Je kunt bij ons op elk moment binnen stappen om sfeer te proeven.
Heb je interesse en/of vragen over de vacature? 
Neem dan contact op met:
Mw. Mariska de Vries (di, wo)- bovenbouwcoördinator
Mw. Joyce Visser (ma, di, do, vr - vanaf 14.20 uur)- middenbouwcoördinator
T: 010-4808568
Mw. Firdevs Durgut- directeur 
M: 06-52416410
Wij zien graag je CV en brief/mail tegemoet:
joyce@osbsdekameleon.nl en directie@osbsdekameleon.nl

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.